Sedmáci vyzbrojení atrapou pistole přepadli školu! Neuvěříte, k čemu přinutili učitelku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sedmáci vyzbrojení atrapou pistole přepadli školu! Neuvěříte, k čemu přinutili učitelku

Dva sedmáci přepadl školu. (ilustrační foto)
Dva sedmáci přepadl školu. (ilustrační foto) (Profimedia.cz)

Srbská policie zatkla dva sedmáky, kteří v maskách a "ozbrojení" umělohmotnou pistolí vpadli do školní třídy na předměstí Bělehradu a odnesli si z ní zápisník se známkami. S odvoláním na místní policii o tom informovala agentura Reuters.

Chlapci, kteří nebyli žáci školy, vtrhli během odpoledního vyučování do hodiny srbštiny a s atrapou pistole a s nožem vyhrožovali učitelce. Ta si podle internetového portálu deníku Blic myslela, že jde o vtip. Maskovaní útočníci nakonec utekli se zápisníkem se známkami.

"Vypadá to, že jistý chlapec se dohodl s dvojicí kamarádů, že se kvůli jeho špatným výsledkům (ve škole) zmocní zápisníku," řekl agentuře Reuters policista, který si nepřál zveřejnit své jméno. Notes se známkami se prý našel.

Po úterním incidentu se v některých srbských školách objevily kamery a na pořádek začali dohlížet strážníci. Policie obvinila mladistvé útočníky z násilného chování, z ohrožení veřejné bezpečnosti a z ničení majetku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.