Pejsek si před smrtí zkusil: Popelář ho nejprve přejel, škrtil a nakonec mrštil do lisu na odpadky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pejsek si před smrtí zkusil: Popelář ho nejprve přejel, škrtil a nakonec mrštil do lisu na odpadky!

Kolegové pouze přihlíželi.
Kolegové pouze přihlíželi. (Foto Aha!: ara)

Fotografie, které náhodou pořídil místní fotograf, byly příšerné. Celá situace nejprve vypadala jako nehoda. Popelářské auto srazilo psa, poté zastavilo a popeláři se šli na zvíře podívat. To, co následovalo potom, je však pro normálního člověka nepochopitelné.

Zvíře mělo zlomené nohy a hlavní aktér tohoto příběhu, tedy popelář Jadson James Franca (35), mu kolem krku ovázal řetěz a nebohé zvíře, které nemohlo chodit, odtáhl pomocí tohoto řetězu k popelářskému autu. Následně živého psa vhodil do lisu, který slouží ke zhutnění odpadu. Jeho kolegové celé situaci s úsměvem přihlíželi.

Fotograf vše oznámil na příslušná místa a fotografie zveřejnil. Brazilská televizní moderátorka Xuxa sdílela tyto příšerné fotografie na svém facebookovém profilu a vyzvala svoje fanoušky, aby bojovali proto lidem jako je Franca. Ačkoliv byl pes po vytažení z popelářského auta ještě naživu, vážným zraněním o několik hodin později podlehl. Starosta Neilson da Cruz následně vydal prohlášení, že chování popeláře bylo nelidské, dotyčný muž byl okamžitě propuštěn a celá společnost dostane obrovskou pokutu, jejíž částka zatím nebyla přesně vyčíslena. Sám popelář se bránil tím, že zvířeti chtěl vhozením do lisu pomoct od utrpení. Jak ale informoval web dailymail.co.uk, Franca byl obviněn z týrání zvířat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.