Dvojnásobná smrt v Kadani: Muž (†60) zabil ženu (†50)! Pak se oběsil… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dvojnásobná smrt v Kadani: Muž (†60) zabil ženu (†50)! Pak se oběsil…

Za zamřížovanými okny vyhasly dva životy.
Za zamřížovanými okny vyhasly dva životy. (Aha! – Jana Ulrichová)

Dvojnásobnou tragédii vyšetřují od páteční noci kriminalisté v Kadani. Dcera tam objevila svou matku Věru L. (†50) mrtvou. Její partner Miroslav Č. (†60) visel v bytě oběšený. Policisté případ vyšetřují jako vraždu a sebevraždu.

Partneři bydleli v suterénním bytě necelý rok. Podle sousedů nebylo jejich soužití nijak idylické. „Hádali se hodně a často,“ řekl muž ze sousedství. Slýchal prý hádky kvůli penězům, ale i žárlivé scény. „Ona pořád někam utíkala a on na ni žárlil,“ líčil.

Pohádali se prý i před 14 dny. Nad ránem na sebe křičeli, žena pak hádku utnula rázným „Drž hubu“. Od té doby ji už soused neviděl. Jejího partnerka zahlédl ještě asi tři dny na to, pak už také ne. Nakonec obě těla objevila až v pátek večer dcera Věry L., která byla znepokojená tím, že se jí matka dlouho neozývá a nebere ani telefony. „Vešla tam a vykřikla,“ řekl soused.

K tragédii se přitom v domě schylovalo už zřejmě delší čas. Věra L. prý už dříve ukazovala modřiny na krku od škrcení, její partner Miroslav Č. zase sousedovi říkal, že se jednou oběsí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.