Ultrapracháči zkříží geny! Rothschild si bere Hiltonovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ultrapracháči zkříží geny! Rothschild si bere Hiltonovou

James požádal Nicky o ruku vloni v romantickém prostředí italského jezera Como.
James požádal Nicky o ruku vloni v romantickém prostředí italského jezera Como. (Foto: Profimedia.cz)

Velké peníze plodí... Další velké peníze! A podle této zkušenosti se nyní chystají genově propojit miliardářské rodiny Rothschildů a Hiltonů.

Rozmazlená dědička hotelového impéria Nicky Hilton (31) si bude 10. července nedaleko Londýna brát neméně bohatého bankéře Jamese Rothschilda (30)! Není asi nic překvapivého, že dosud utajovanou veselku napráskala médiím známá drbna Paris Hilton (34), nevěstina starší sestra...

Majetek Hiltonů

Hiltonové jsou prominentní americká rodina, jejíž kořeny ale sahají do Norska a ještě dřív do Británie. Hotelové impérium založil v roce 1919 nevěstin pradědeček Conrad Hilton (†92). Jedná se o jednu z největších sítí hotelů na světě, k loňskému roku pod hlavičkou Hilton Worldwide provozovala 4112 hotelů v 91 zemích světa! Impérium ale rodina v roce 2007 odprodala za 420 miliard Kč americké investiční skupině Blackstone. 

Majetek Rothschildů

Rothschildové jsou nejbohatší rodinou světa. Dynastie původem německých aškenázských Židů sahá až do poloviny 18. století, kdy žil zakladatel rodu Mayer Amsel Rothschild (†68). Činní jsou hlavně v investičním bankovnictví, ale ovládají nepředstavitelné množství značek a podniků po celém světě. Majetek rodiny je údajně 10krát vyšší než Rockefellerů a je odhadován až přes 17 biliard korun (pro představu ‒ to je 17 milionů miliard!!!). Jmění je ale rozstrkáno mezi obrovské množství příslušníků rodu, přičemž žádný z nich nepatří mezi 500 nejbohatších lidí světa.

Pozn.: „V době anonymních akcií a striktního dodržování bankovního tajemství a jsou všechny odhady majetků jen velmi přibližné a podle zdroje se liší i v řádech tří nul,“ upozorňují Financial Times



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.