Učitel pořádal žákům sexpárty! Dodával i kondomy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Učitel pořádal žákům sexpárty! Dodával i kondomy...

Champion Middle School hledá nového matikáře. Oblíbený učitel Wright už zde neučí.
Champion Middle School hledá nového matikáře. Oblíbený učitel Wright už zde neučí. (Foto: Televize WGCL)

Za totálně zvrhlé označují v USA jednání učitele, který zajišťoval dětem ve věku 11 až 16 let sex ve třídě! Matikář Quentin Wright (25) už byl zatčen.

Mladý pedagog byl na střední škole Champion v městě Stone Mountain nedaleko Atlanty velmi populární. Aby ne! Svým žákům poskytoval sexuální zážitky, o jakých se jim ani nesnilo. V nejméně čtyřech dokázaných případech nechal vyklidit svou třídu a dovolil v ní středoškolákům souložit. Jak se sluší a patří na vychovatele mladé generace byl i zodpovědný – vždy rozdal sexuchtivým dětem kondomy!



Na celý skandál přišla matka jednoho žáka (14), která zachytila SMS od učitele, ze které vyplývalo, že si její syn užíval se spolužačkou v třídním kumbálu na úklidové prostředky. Syn všechno popřel a zastával se svého učitele. Matka ale rozjela vyšetřování, učitele Quentina Wrighta nejprve suspendovali, a později dokonce vyhodili. Krátce nato ho zatkla i policie a obvinila ho ze čtyř případů ohrožování mravní výchovy mládeže.

Wright se zatím k případu nevyjádřil, ale jeho matka Joyce místním televizím řekla: „Je to ten nejhodnější člověk na světě, všichni ho mají rádi. Svým dětem ve škole by nikdy neublížil. Kdybyste se zeptali všech jeho žáků, řekli by vám, že je to skvělý učitel a jejich milovaný mentor a že se o ně staral s příkladnou péčí.“ 

Inkriminovaná SMS žákovi:

„Můžeš mít volnou třídu od 7.30 do asi 8.30. Ať ti to netrvá moc dlouho! Řekl jsi té holce, co se bude dít? A že to nemá nikomu vykládat? Neříkej zkrátka nikomu, že jsem ti dovolil použít mou třídu!“

Autor:  so

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.