Aféra ženatého hokejisty Erata a blonďaté sexbomby Lucie: Kamarád taky rád! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Aféra ženatého hokejisty Erata a blonďaté sexbomby Lucie: Kamarád taky rád!

Martin, Lucka a jejich přátelství přes prdelky.
Martin, Lucka a jejich přátelství přes prdelky. (Foto Aha! – Martih Hykl, Pavel Machan, ara )

Sexy rošťanda a ještě k tomu talentovaná pohádkářka. Modelka Lucie Blahová promluvila k aféře s ženatým hokejistou Martinem Eratem (33). 

Jejich lechtivé fotky obletěly republiku. „Ráda bych se vyjádřila k tomu, co je teď řešeno v médiích víc, než je nutné. Co se týká mě a Honzy, tak jsme se rozešli již několik dní před tím, než fotografie vznikly, celé to pro mě bylo hodně vyčerpávající a důvod je úplně někde jinde,“ napsala Lucka na sociální síti ke konci vztahu s fotbalistou Janem Štohanzlem (30). Věc se má tak, že jí dal kopačky až v pondělí. Poté, co se snímky objevily.

A teď tu o Eratovi, který za kariéru v NHL vydělal cirka 610 milionů korun. „S Martinem se známe několik let, jsme přátelé a celá situace je nafouknutá a řešená naprosto zbytečně. Řeči o zlatokopkách mě pobavily, ale už mě to začíná unavovat,“ svěřila se Lucie. No, staré české rčení říká, že: „Kamarád taky rád!“ A minimálně Eratova manželka Věra (mají spolu dvě děti) asi má při pohledu na fotky, na nichž si Lucie s Martinem mazlí prdelky, o přátelství jiné představy…



Autor:  nem

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.