Státní zástupce vytáhl proti Kramnému: Konec nadějím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Státní zástupce vytáhl proti Kramnému: Konec nadějím!

Petr K. mohl v červnu na svobodu, teď naděje umírá.
Petr K. mohl v červnu na svobodu, teď naděje umírá. (Foto Aha – Karel Kopáč)

Státní zástupce v Ostravě Vít Legerský dokončuje obžalobu Petra Kramného, který je obviněn z vraždy své manželky a dcery. Policie došla k závěru, že Kramný o dovolené v Egyptě obě zavraždil elektrickým proudem. Kramný vinu odmítá. Legerský předpokládá, že obžalobu soudu odešle do konce týdne.

"Pracuji na dokončení obžaloby. Podána by měla být v nejbližších dnech. Záležet bude i na rychlosti administrativního zpracování," řekl dnes ČTK žalobce. Podle něj existuje dostatek důkazů, které jej opravňují k tomu, aby obžalobu podal. Kramného žena s dcerou zemřely koncem předloňského července v hotelu v Hurgadě, kde rodina trávila dovolenou. Média původně spekulovala o tom, že ženy byly otráveny, posléze se objevily informace, že je mohl zabít elektrický proud.

Kramný vinu od počátku popírá. Moravskoslezští policisté, kteří ho obvinili z vraždy loni v únoru, dosud příčinu úmrtí nekomentovali. Stejně tak zatím nebyly zveřejněny výsledky pitvy ani výsledky testu na detektoru lži, který Kramný podstoupil. Pokud by Kramný nebyl obžalován do června, musel by být propuštěn z vazby, v níž je od loňského února.

 

 

 

Přečtěte si
zzapp
13. 5. 2015 • 22:40

thyronx...ano, je to škoda, že trest smrti pro vrahy byl v ČR zrušen...A je otřesné, tolik lidí muselo vynakládat úsilí, vyšetřovatelé...atd..aby zlo bylo třeba snad potrestáno...Přeji takovému člověku alespoň, ať dostane trest nejvyšší, což je dosti sporné?... rozhoduje soud, advokátka Rejžková rovněž umí..z černého udělat bílé...důkazů přímých málo. ..A lépe by bylo, aby neměl /pokud bude uznán vinným a odsouzen k trestu/, ..aby neměl samostatnou celu. Ono totiž i v těch vězeních určitá "spravedlnost" někdy funguje...i pedofilové a vrazi dětí tam leckdy mají nehodu...A - tenhle sociopat se nikdy nikomu, ani tomu nejvyššímu rozhodně zpovídat nebude, ten měl myšlenky vraha a má myšlenky jak uniknout trestu...Bohužel.

Thyronx
13. 5. 2015 • 00:50

a důkazy? Všechno se dá vyrobit. Opravdu všechno! Třeba na objednávku obžaloby. A to by ho mělo děsit.

Thyronx
13. 5. 2015 • 00:48

99% Vražd je prostých že ani detektiva nepotřebují. U Kramného byla jistota od začátku do konce. Je vrah své ženy a co hůř, své vlastní dcery. Škoda že není v ČR státem uznávaný trest smrti. Tedy doživotí je trest nejvyšší a přál bych mu aby žil v kobce naprosto sám a už nikdy neviděl lidskou tvář. Aby zapoměl i řeč (což je normální) aby měl kousek modrého nebe sotva hodinku denně. Jak se bude zodpovídat nejvyššímu je zatím jedno ale lehké to mít nebude.

mdada49
12. 5. 2015 • 17:57

msml - mysli a nefabuluj !!! Pravda je vždy prostá a jednoduchá. KRAMNOUŠ JE VRAH JAK VYŠITÝ, pochopitelně, že bude zapírat do posledního dechu, k takový sviňárně se snad už ani nemůže přiznat.

mdada49
12. 5. 2015 • 17:51

Dostala jste někdy ránu elekr. proudem. Tak přesně tak by jste dopadla. Ženu zabil vědomě, to je 100% jistota. Dcerku asi zabít nechtěl, ale ona se jí chytla a to dostanete takovou křeč, že se už nepustíte, viz PELÍŠKY - "VYDRŽAJ PIONĚR" !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.