První návštěva Alžběty II. u maličké pravnučky: Charlotte, přebalím tě přímo královsky! Ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

První návštěva Alžběty II. u maličké pravnučky: Charlotte, přebalím tě přímo královsky! Ale...

»Alžběta II.« zvládá nejenom královské povinnosti, ale i ty babičkovské.
»Alžběta II.« zvládá nejenom královské povinnosti, ale i ty babičkovské. (Foto: Profimedia.cz, EPA)

Královna Alžběta II. (89) chová láskyplně svou pravnučku Charlotte Elizabeth Dianu, zatímco táta William (32) kontroluje teplotu mléka. Že jste takové fotky ze soukromí britské královské rodiny ještě neviděli? Bohužel, ani v tomto případě se nejedná o vzácné momentky... Za vším je opět fotografka Alison Jackson, která se na vytváření »virtuální palácové reality« s dvojníky členů královské rodiny specializuje.

Skutečná návštěva Alžběty u Charlotte už proběhla a samozřejmě v naprosté diskrétnosti. Fotografové viděli pouze panovnici v autě zajíždět do Kensigtonského paláce, kde Kate s Williamem bydlí. Ihned po půlhodinové audienci mladý pár své dvě ratolesti sbalil a odjel s nimi na své nové venkovské sídlo u Norfolku. Bezmála 200kilometrovou cestu zvládli vozem Range Rover, který řídil sám William.

Sněhobílá čepička, ve které Charlotte opouštěla nemocnici St. Mary, je dárek od chůvy Marie Teresy Turrion Borrello (43). Ta je původem ze Španělska a Kate pomáhala už po narození George. Borrello se stala první zahraniční chůvou, která se stará o britského následníka trůnu.



Přečtěte si
6010
10. 5. 2015 • 09:10

Kate nekojí? Chudák dítě, je hned na flašce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.