Drsný experiment mezi houpačkami: Jak snadno dokáže vaše dítě odvést úchyl? Stačí mu pár vteřin a malý trik... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsný experiment mezi houpačkami: Jak snadno dokáže vaše dítě odvést úchyl? Stačí mu pár vteřin a malý trik...

„Chceš vidět další štěňátka? Doma jich mám víc,“ lákal Joey děcka.
„Chceš vidět další štěňátka? Doma jich mám víc,“ lákal Joey děcka. (Foto: Reprofoto YouTube)

Amatérský filmař Joey Salads (21) z New Yorku zhmotnil noční můru všech rodičů. Názorně ukázal, jak snadno si člověk může odvést domů cizí dítě. Stačí mít roztomilé štěňátko a prohodit s prckem pár vět!

Mladík, jehož videa na YouTube sledují statisíce lidí, natočil na dětském hřišti v New Yorku hodně drsný experiment. Postupně si přisedával na lavičku k maminkám a požádal o dovolení provést na jejich dítěti sociální experiment, který jim dopředu popsal.

„Jak často svému děcku zdůrazňujete, aby nikam nechodilo s cizími lidmi?“ ptal se rodičů. Ti svorně odpovídali, že téměř denně. Jenže stačilo, aby Joey capartům ve věku od čtyř do šesti let ukázal pejska, prohodil pár vět typu: »Máš ráda štěňátka? Doma jich mám spoustu, chceš je vidět?« a po několika vteřinách si je za ruku odváděl z hřiště pryč! Joey v nahrávce vyzkouší svou »fintu« třikrát – a pokaždé uspěje!



Maminky »unesených« děcek se pak jen šokovaně chytaly za hlavu... „Opravdu jsem si byla jistá, že syn se rozběhne ke mně a vůbec se s cizím mužem nebude bavit!“ lomila rukama blondýnka s mikádem. „Vždyť ho neznáš! Chceš, aby tě někam odvedl a už nikdy jsi neviděl mámu?!“ vyčinila synkovi jiná.

V USA se každý den ztratí 700 dětí, celkem přes čtvrt milionu ročně? V drtivé většině jde ale o rodinné záležitosti. Únosů zcela cizím člověkem je z toho »jen« 115. 

Autor:  štš

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.