Jágr a jeho malíček: Zranil si ho už před zápasem! Kdo mu to udělal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jágr a jeho malíček: Zranil si ho už před zápasem! Kdo mu to udělal?

Fotografie
Fotografie (internal)

Déjà vu přesně po 10 letech! Jaromír Jágr (43) si stejně jako ve Vídni 2005 poranil malíček levé ruky. Co to znamená? Přece šťastné znamení. Že hokejisté míří na domácím mistrovství světa za zlatem!

Prohráli na úvod se Švédy 5:6 na nájezdy v úchvatném zápase plném zvratů, přesto celý národ mluví o jediném: malíčku Jaromíra Jágra! Legendární forvard dostal sekeru od obránce Klefboma a na střídačce pak řval bolestí, když mu s ním profesor Kolář kvedlal.

„Rentgen přímo v hale ukázal, že prst naštěstí zlomený není. Je to bolestivě pohmožděné, oteklé, ale Jarda bude,“ uklidnil fanoušky lékař týmu Vyskočil. „Je to dobrý, půjde to,“ hlásil Jágr. Uff... Na levý malíček má pech. Před 10 lety na MS ve Vídni mu do něj sekl hokejkou Němec Schauer. Zlomenina! Jágrovi vyrobili speciální dlahu, která mu citlivé místo chránila. Fanoušci se svojí ikonou cítili, hromadně si ovazovali prstíky a v této euforické »malíčkománii« Češi s Jágrem v sestavě h r á t došli až ke zlatu. A letos v Praze to přece nemůže dopadnout jinak! Zbývá vyřešit jediný problém: jak Jarda bude zvedat nad hlavu trofej pro šampiony?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.