Narození princezny: Nadšení fanoušků neznalo mezí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Narození princezny: Nadšení fanoušků neznalo mezí!

Nadšení fanoušků neznalo mezí!
Nadšení fanoušků neznalo mezí! (Foto: ara)

Zatímco Kate po porodu odpočívala, nadšení fanoušků nemělo hranic. Davy jásajících příznivců zaplnily ulice Londýna a bujaře slavily narození královské dcerky. Královské rodině se začaly hrnout gratulace ze všech stran a na počest princezny se do růžova zbarvil i slavný most Tower Bridge!

Nejbezprostředněji ovšem reagovaly děti! „Myslím, že je to úžasné. Stalo se to tak rychle. Najednou porodila,“ nechal se slyšet pro BBC zhruba 10letý klučina. „Myslím, že je to super. George teď bude mít královskou sestřičku na hraní,“ přisadila si kamarádka.

Gratulují politici i církev „Gratuluji vévodovi a vévodkyni z Cambridge k narození potomka. Jsem přesvědčen, že Londýňané se k mé gratulaci připojují,“ napsal starosta Londýna Boris Johnson (50). „Raduji se s královským párem v tento den! Ať jim i jejich dětem žehná Bůh,“ nechal se slyšet arcibiskup anglikánské církve Justin Welby (59). Hlavou anglikánské církve v Británii je královna Alžběta II. a William s Kate již plánují křtiny, které ovšem údajně budou čistě rodinnou záležitostí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.