Známého ubodal 24 ranami: Soudili nepravého, vraha odhalila až DNA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Známého ubodal 24 ranami: Soudili nepravého, vraha odhalila až DNA

Soud s původně stíhaným Jaroslavem Š. (s páskou) se táhl téměř rok. Ve vazbě strávil rok a půl.Robert T. se k vraždě přiznal
Soud s původně stíhaným Jaroslavem Š. (s páskou) se táhl téměř rok. Ve vazbě strávil rok a půl.Robert T. se k vraždě přiznal (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Zadlužený podnikatel Robert T. (41) stanul včera před soudem v Ústí nad Labem. Zpovídá se z předloňské vraždy Ladislava L. (†64) z Dobětic, ze které byl původně obžalován bývalý partner dcery oběti Jaroslav Š. (38).

K odhalení Roberta T. pomohla DNA. Ta se dostala do registru až poté, co začal být stíhán za podvody. Když ji kriminalisté porovnali, ukázalo se, že se shoduje s tou, kterou měl zavražděný senior za nehty.

Robert T. vraždu svého známého Ladislava L. přiznal. To, že je za ni stíhán nevinný Jaroslav Š., prý nevěděl. Osudného 28. února 2013 šel k seniorovi na návštěvu. Během ní se ale podle jeho slov strhla hádka. Senior prý do něj strkal a pak ho napadl tyčí. Robert T. mu ji vzal a několikrát ho s ní udeřil.

„Jen jsem se bránil,“ tvrdil. Nakonec dostal strach, že ho Ladislav L. zastřelí. Popadl proto nůž a seniorovi zasadil 24 bodných ran. „Nevím, co se to se mnou stalo. Omlouvám se, vyčítám si to, byl to fajn chlap,“ řekl v soudní síni zhroucené dceři zavražděného. Obžalovanému hrozí až 20 let vězení.

Autor: 

Přečtěte si
6010
29. 4. 2015 • 09:02

Zavražděný měl za nehty úplně jiné DNA než člověk, který byl za vraždu odsouzen.Jak je to možné? Kdo bude za tuto šlendriánskou práci potrestán? Doufám, že Jarošlav Š. vysoudí na státu miliony za to, že seděl neoprávněně.Zničili mu život.A podnikatel Robert T. aby zčernal za to, že místo sebe nechal odsoudit nevinného.Hajzl .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.