Do Prahy míří nejslavnější léčitel světa Benny Hinn: Slepým vrací zrak, invalidé zahazují vozíky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Do Prahy míří nejslavnější léčitel světa Benny Hinn: Slepým vrací zrak, invalidé zahazují vozíky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zázraky dělá na počkání, nemožné do pěti minut. Tak vypadá gigantická a neuvěřitelná show Bennyho Hinna (62), nejslavnějšího léčitele na světě, který svá kouzla zítra poprvé rozbalí i v ČR!

Jeho akce jsou vždy grandiózní a velké se na nich dějí i věci. Chromí vyskakují z vozíčků a běhají po pódiu, slepému chlapci se po setkání s hvězdným Hinnem vrátí zrak a on před dojatým publikem popisuje, co vidí, rakovina v konečném stádiu či AIDS mizí jako mávnutím kouzelného proutku… A co pastor, který vás prý vyléčí rychleji, než řeknete AMEN, nestihne na pódiu, to alespoň slíbí.

Zaplatíš, vyléčím

Miliony lidí mu tak sypou prachy – čím více zaplatí, tím více boží síly dostanou a rychleji se prý vyléčí. Kromě ceny za vstupenku navíc cpou peníze i do kyblíků, které davem během představení kolují. To už však na videích, jež zveřejňuje léčitel na svých oficiálních stránkách, neuvidíte.

Slibem nezarmoutí

Co na tom, že skeptici tvrdí, že je Hinn prachsprostý šarlatán, který žádné zázračné schopnosti nemá. Pouze prý manipuluje s lidmi a často používá hypnózu. Lidé tak zažívají tzv. placebo efekt, kdy se jim díky silnému přesvědčení na chvíli skutečně uleví. Místo zranění a nemocí jim ale natrvalo zmizí jediné - peníze. Hinn lidem navíc slibuje něco, nad čím nemá kontrolu – např. že se dárci do roka zbaví všech svých dluhů. (Ne)uvěřitelné, že?

Stroj na peníze

Hinn řeční už 40 let a udělal si z toho slušný byznys. Pořádá konference, bohoslužby, dělá TV přenosy, vydává knihy a jeho show se změnila na výborně šlapající stroj na peníze. Hinn tak létá v soukromém letadle a přespává v hotelích, kde jedna noc vyjde i na 120 tisíc korun. Proč ne?! Ročně si tenhle »kouzelný dědeček«, jemuž by mohl závidět i mág David Copperfield a Harry Potter se od něj učit, přijde zhruba na 5 miliard korun!



Přečtěte si
jarypadlo
28. 4. 2015 • 17:11

Takže všechny hnědočechy s invalidními důchody povinně přivézt na jeho seanci.A klidně na státní útraty přidat několik představení navíc.

auslak
28. 4. 2015 • 09:06

po jeho návštěvě nezůstane v Čechách ani jeden invalida

marie60
27. 4. 2015 • 16:57

pelagie
27. 4. 2015 • 14:58

Chápu nemocné, že naděje umírá poslední, ale ,že by věřili takovému šarlatánovi to snad ne .....je to kolosální podvod, ukažte mi někoho ,kdo zase bude vidět a nebo se zvedne ze smrtelné postele, či vozíku....tady jde hlavně o prachy

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.