Řidič felicie smetl 3 chodce: Vyhýbal se údajně zvěři a zabil muže (†29)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Řidič felicie smetl 3 chodce: Vyhýbal se údajně zvěři a zabil muže (†29)!

Jen kaluž krve zbyla na místě tragédie.
Jen kaluž krve zbyla na místě tragédie. (Foto Aha! – Jiří Krušina)

V plné rychlosti srazil šofér (35) felicie včera ráno tři muže (†29, 23, 22), kteří se vraceli z diskotéky. Jeden na místě zemřel. Další skončili v krnovské nemocnici. Za neštěstí prý může lesní zvěř.

Tragédií skončila cesta tří kamarádů z Jindřichova ve Slezsku. Mezi Úvalnem a Skrochovicemi na Krnovsku je na přímém úseku časně ráno srazil automobil. Ten jel přitom v protisměru.

Pravda či lež
Řidič policistům uvedl, že se snažil vyhnout lesní zvěři, a proto najel do protisměru, kde šli tři chodci. „Šofér před jízdou nepil. Také testy na přítomnost drog u řidiče byly negativní. Tragickou nehodu a její okolnosti prošetřujeme,“ řekl policista René Černohorský. Aha! se podařilo zjistit, že přeživší kluci zvěř nezaregistrovali. „Šli při kraji silnice z diskotéky. A zvěř před neštěstím jsme neviděli,“ uvedl příbuzný sražených hochů.

Marná pomoc
Zásah záchranářů zastavil dopravu mezi Krnovem a Opavou. Lékařské týmy ošetřily pouze dva ze tří mladíků. „Záchranáři po příjezdu na místo odvolali přivolaný vrtulník. Jeden z mužů totiž bohužel mnohačetným poraněním podlehl bezprostředně po nehodě,“ řekl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Už jsou doma
Další dva sražení mladíci (22, 23) utrpěli zranění lehčího charakteru a z krnovské nemocnice je propustili do domácího ošetřování.

Autor:  kru

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.