Našli tělo pohřešované Julie: Školačka spáchala sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Našli tělo pohřešované Julie: Školačka spáchala sebevraždu!

Třináctiletou Julii našli policisté mrtvou
Třináctiletou Julii našli policisté mrtvou (PČR)

Pohřešovaná školačka Julie je bohužel mrtvá. Smutnou zprávu potvdila policie. Její tělo bylo nalezno v blízkosti libereckého letiště v úterý kolem 16.00.

"Lékařka na těle dívky nezjistila stopy násilí. Podle všeho si dívka ublížila sama. V jejích osobních věcech jsme našli doklady, a také dopis na rozloučenou," řekla serveru Blesk.cz policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Ve dnech, kdy probíhá soud s vrahem malé Elišky, působí další zpráva o smrti mladé dívky zvlášť děsivě. 

"V nejbližších dnech nařídíme provedení soudní pitvy, která zjistí přesnou příčinu smrti dívenky. Nešťastnou a pro rodinu bolestnou událost policisté i nadále prošetřují a zjišťují veškeré okolnosti. S ohledem na věk dívky, na rodiče, kteří jsou v péči lékařů, nebudeme sdělovat ani bližší informace k tomu, jaký způsob si dívenka k odchodu ze života zvolila," dodala.

Po kroužku se domů nevrátila

Matka pohřešované viděla dívku naposledy v pondělí 13. dubna, když ji kolem 07:30 vysadila před Základní školou Lesní v Liberci, kde děvče chodí do sedmé třídy. "Během polední pauzy pak Julie M. navštívila se spolužačkou její matku v centru města, a poté se obě dívky vrátily zpět do školy na odpolední vyučování," popsala pohyb dívky policejní mluvčí.

Vyučování skončilo v 15:30 a o hodinu později měla být dívka na kroužku v Základní umělecké škole v Liberci. Kolem 16:00 ještě telefonicky hovořila se svou matkou. Když ji ale přijela po skončení kroužku na ZUŠ vyzvednout, dozvěděla se, že dívka vůbec nedorazila.

"Matka se po doptávání po kamarádkách, známých a rodině, obrátila v 19:00 na policisty. Po získání fotografie dívky a zjištění důležitých informací se rozeběhla pátrací akce, do které byly zapojeny bezmála dvě desítky policistů, policejní psovod i městská policie," popsala pátrání mluvčí.

Přečtěte si
jity
15. 4. 2015 • 09:18

Včera když bylo v Blesku oznámení, že dívenka zmizela, tak ji tam fortun hnusně špinila. Měla by se jí omluvit, ta holčina musela být hodně nešťastná a nebo nemocná, že se takto rozhodla. Nechť má Julinka nyní pokoj a klid, čest její památce.

1pravda1
14. 4. 2015 • 21:11

Zřejmě poslední hovor s matkou byl důležitý! No celé jméno jste zveřejňovat nemuseli.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.