Neskutečný příběh: Po 49 letech potkala dceru! V porodnici jí řekli, že umřela... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Neskutečný příběh: Po 49 letech potkala dceru! V porodnici jí řekli, že umřela...

Dcery se nemohla natěšená matka dočkat!
Dcery se nemohla natěšená matka dočkat!  (Reprofoto Youtube)

Před téměř 50 lety si Američanka Zella Price (76) vyslechla v porodnici zdrcující novinu: „Vaše miminko tři hodiny po narození zemřelo.“ Zlomilo jí to srdce, ale život šel dál... Dokud za ní její dávno oplakaná dcera nepřijela!

Vyšetřovatelé nyní zkoumají, co přesně se osudného dne v nemocnici Homer G. Phillips Hospital stalo. To nikomu v porodnici nebylo divné, že jim přebývá miminko?! Nebo šlo o případ ilegálního obchodu s dětmi? Dcera Melanie Diane (49) se totiž narodila naprosto zdravá a byla adoptována jinou rodinou. Sama byla celý život přesvědčená, že ji rodiče dali k adopci vědomě a nejspíš už jsou po smrti.

Dcery se nemohla natěšená matka dočkat!

Děti zasahují
Tedy až do chvíle, kdy se jejím dětem podařilo přes Facebook vypátrat svou skutečnou babičku Zellu. Okamžitě zosnovaly setkání, které bylo právem velmi dojemné – slzy tekly proudem... „Tohle je ta nejúžasnější věc na světě. Nic lepšího už se stát nemohlo,“ popsala dojatá gospelová zpěvačka Zella, která má kromě dlouho ztracené Melanie ještě syna Harveyho. Jedinou chybou jejich shledání pak byl fakt, že příliš nepoklábosily ‒ Melanie je totiž po prodělaných spalničkách hluchá...

Dcery se nemohla natěšená matka dočkat!

Víte, že...
...Homer G. Phillips Hospital byla určená výhradně pro afro-americké obyvatele St. Louis? Fungovala do roku 1979, pak ji zavřeli. Areál se poté do roku 2003 přeměnil na domov důchodců. Místní televizi KSDK se ihned po zveřejnění příběhu Zelly přihlásila jiná žena, která v roce 1953 měla rovněž pochyby o tom, proč by její holčička měla krátce po narození zemřít...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.