Žena (46) je první matkou a sestrou zároveň: Porodila si vlastní sourozence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Žena (46) je první matkou a sestrou zároveň: Porodila si vlastní sourozence!

Poněkud neobvyklá rodina.
Poněkud neobvyklá rodina. (Foto ara)

Ženy prý zvládají dvě věci najednou. Britka Ellen Bown (46) dala této hlášce nový rozměr – 12letým dvojčatům je zároveň matkou i sestrou! Poskytnutím vlastní dělohy splnila své mamince sen o dalších dětech, které už sama mít nemohla. Porodila si tak své sourozence!

V roce 1999 se její maminka Jenny podruhé vdala. Tehdy jí bylo 42 let a děti už mít nemohla, přesto po nich toužila... A tak jí vlastní dcera Ellen nabídla, že jí děti odnosí! Sama už tehdy měla pětiletou holčičku Maddy. Slovo dalo slovo a v roce 2003 přišla na svět dvojčata Ruth a Alex – počata byla uměle, a to z vajíček Ellen a spermatu jejího nevlastního otce Tonyho.

Pak už jen stačilo provést potřebné papírování a Jenny mohla svá biologická vnoučata adoptovat a učinit z nich své děti. „Nebylo by mi příjemné adoptovat úplně cizí děti. Přestože nejsou z mých vajíček, koluje jim v žilách moje krev. Geneticky jsou to přece má vnoučata,“ líčí své dojmy šťastná Jenny, která s manželem a »svými« dvojčaty žije v Londýně, jako by byli standardní rodinou. Ellen se svou dcerou Maddy ovšem nebydlí daleko. „Pomoci mámě pro mě byla samozřejmost. Přišlo mi naprosto přirozené to pro ni udělat,“ dodává ke své unikátní rodinné situaci Ellen.

Celá rodinka pohromadě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.