Jaromír Jágr oznámil fanouškům natěšeným na MS: Do Prahy DORAZÍM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jaromír Jágr oznámil fanouškům natěšeným na MS: Do Prahy DORAZÍM!

Jágr se chystá do Prahy. Zasáhne do bojů na MS?!
Jágr se chystá do Prahy. Zasáhne do bojů na MS?! ( Foto Michal Beránek, Pavel Mazáč (Sport) a ČTK)

Na tahle slova čekal celý národ! Jaromír Jágr (43) ze zámoří vzkázal, že se po skončení základní části NHL připojí v Česku k reprezentaci!

Poté, co jeho Panthers přišli během Velikonoc i o teoretickou šanci zahrát si ve vyřazovacích bojích, »Džegr« rozradostnil české fanoušky. Chystá se totiž přijet na květnový šampionát!

„Nejlepší bude, že se tady po sezoně seberu a co nejrychleji se vrátím do Česka. A normálně se zařadím do mužstva,“ řekl v exkluzivním rozhovoru z Floridy pro deník Sport.
Jágr tak předvedl ukázkové zmrtvýchvstání. Poté, co se loni po MS v Minsku národního týmu vzdal, si dopřeje ještě jednu třešničku v českém dresu: rozlučku před domácím publikem!

Přesto tam je malé ale. Legendární »68« totiž pochybuje, zdali bude pro výběr trenéra Vladimíra Růžičky prospěšná. „Není jisté, že budu na mistrovství hrát. Budu trénovat a uvidí se, jak se to celé vyvine. Když někdo lepší vypadne z prvního kola Stanley Cupu, bude hrát místo mě,“ prorokuje Jágr.

Autor:  lup

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.