Nechutné! Z Tonči a Hanči si lidé dělají legraci. Zrůdné koláže se vysmívají jejich utrpení… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nechutné! Z Tonči a Hanči si lidé dělají legraci. Zrůdné koláže se vysmívají jejich utrpení…

Kauza Hanči a Tonči očima nepřejících.
Kauza Hanči a Tonči očima nepřejících. (Facebooková skupina Černý humor)

Hanča a Tonča jsou doma. V sobotu obletěla Česko zpráva o tom, že obě dívky, unesené před dvěma lety v Pákistánu, jsou na svobodě. Rozumná část národa se raduje, ale pak jsou tu ti další...

Nemá smysl znovu zdůrazňovat, jakým peklem obě dívky prošly. A je vlastně docela jedno, jestli se do potíží dostaly tak trochu i svou vinou nebo ne. Všichni přece děláme chyby, a Hanča s Tončou, pokud vůbec nějakou udělaly, za ni zaplatily více než krutě. Je tak nasnadě mít radost z toho, že jsou zpátky.

Jenže kromě radostných reakcí se objevují i lidé, kteří Hanče s Tončou jejich štěstí doslova nepřejí. Na sociálních sítích se tak začaly objevovat koláže, které jejich utrpení zlehčují, případně se mu přímo vysmívají. A to není zdaleka vše.

Do naší redakce začaly také chodit velmi podivné reakce. Člověk, který se podepsal jako Seidel, kupříkladu napsal: „Vazeni, bylo bymozne prestat otravovat clanky o tech dvou kravach co se nechaly unest? Je to vskutku otravne videt kazdy den ty jejich unyle ksichty a cist ty radoby inteligentni diskuse,zaslouzily by ne na zadek,jak rekll zeman,ale poradne pres drzku.Za vsechno si muzou samy,tak neni duvod z nich delat mucednice.“

Co k tomu dodat? Co si o tom všem myslíte vy?



Autor:  ph

Přečtěte si
tacoo
7. 4. 2015 • 22:47

Jasně, mlčte a zálujte. Dvouletou pátrací akci, výkupné, nynější ochranku a zdravotní péči, do budoucna bůhví co ještě...proč? Já chci dát peníze na důležité a potřebné věci. Tyto debilky at' si žijí za své, jako všichni ostatní.

tacoo
7. 4. 2015 • 22:44

Kde bere ta špína, co napsala článek, drzost psát o rozumnější části národa? Ani se ten pologramotný ubožák neměl odvahu nepodepsat.

pgga..........
6. 4. 2015 • 22:50

bella.
5. 4. 2015 • 23:46

bohatymrdnikatel Masaryka si těžce, těžce idealizuješ.Byl to dost ješitnej chlap a nebýt jeho nemělo Česko ty ocásky , který potom kultivovalo po desetiletí a cpalo do nich jen peníze. A křišťálově čistej nebyl ani doma před svou ženou moralista

ararat
5. 4. 2015 • 16:52

a plóóóóč???????????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.