Hyena a její exmilenec ze Šestajovic: Vězení za okrádání seniorů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hyena a její exmilenec ze Šestajovic: Vězení za okrádání seniorů!

Brožová na lavici obžalovaných, vpravo za ní Kunčar.
Brožová na lavici obžalovaných, vpravo za ní Kunčar. (Foto Aha! – Martin Sekanina, ara)

Neštítili se okrádat bezbranné lidi a klientům z Domova pro seniory v Šestajovicích připravili peklo. Petra Brožová (37) a její bývalý přítel Jiří Kunčar (26) si za to včera u soudu vyslechli tresty.

Zatímco šéfka zařízení Brožová odešla s šesti roky natvrdo, její bývalý milenec vyvázl s podmínkou. Oba musejí také zaplatit poškozeným celkem 1,4 milionu Kč.
„Obžalovaná Brožová možná zpočátku mohla mít dobré úmysly, ale pokud takový dobrý úmysl byl, tak se záhy přetavil v honbu za ziskem,“ prohlásila soudkyně Petra Benešová.

Na bezcitné okrádání seniorů přišel Evžen J. (84). Jeho přítelkyni Jaroslavu J. (84) hned první den, co přišla do Šestajovic, Brožová s Kunčarem odvezli do banky a připravili o milion korun. Podvod praskl ve chvíli, kdy Evžen J. zjistil, že Jaroslava J. neplatí pravidelné poplatky. V bance mu řekli, že její účet byl vybraný a zrušený. „Brožová by měla dostat osm let, kolik jí původně hrozilo,“ řekl včera Aha! Evžen J. Jakmile Petru Brožovou a Jiřího Kunčara loni v srpnu skřípli policisté, šéfkou pochybného domova pro seniory se stala neteř Brožové. Od konce února je ale objekt prázdný a realitní kancelář ho nabízí k prodeji.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.