Tlouštík chtěl tančit, ale všichni se mu vysmáli! Smutný hrdina internetu to teď všem natřel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tlouštík chtěl tančit, ale všichni se mu vysmáli! Smutný hrdina internetu to teď všem natřel

Touto fotkou vše začalo. Někdo ji dal na Twitter s popiskem: Tlouštík se snažil tančit, přestal když viděl, že se mu všichni smějí.
Touto fotkou vše začalo. Někdo ji dal na Twitter s popiskem: Tlouštík se snažil tančit, přestal když viděl, že se mu všichni smějí. (Twitter)

Když si Sean z Londýna vyrazil jednoho večera na diskotéku, netušil, že mu to obrátí život naruby. Vzhledem ke své nadváze se nedokázal na parketu odvázat tak parádně jako ostatní pařmeni, o taneček se ale přesto pokusil. Bohužel (nebo naštěstí?) se hned stal terčem posměchu – a to nejen v klubu, ale i na internetu...

A právě internetová kritika vyvolala soucit v dívce jménem Cassandra, která spustila neskutečný projekt – rozhodla se buclatého tanečníka vypátrat a uspořádat mu párty plnou krásných žen!

„Ahoj Cass!“ – mise splněna, Sean se ozval!

Celkem se jich přihlásily už dva tisíce, což nenechalo chladnými ani hvězdy světových tanečních parketů – Mobyho (49) a Pharrella Williamse (41). Oba muzikanti by rádi na obří párty pro tlouštíka vystoupili! A co víc – fanoušci už se Seanovi složili i na letenku do Los Angeles, kde se párty bude konat! Vybrali v přepočtu 560 000 Kč.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.