Drsná zpověď otcovraha Petra: Jak jsem zabil a zazdil svého otce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Drsná zpověď otcovraha Petra: Jak jsem zabil a zazdil svého otce

Otcovrah Petr se ze svého hříchu vyzpovídal před ostatními.
Otcovrah Petr se ze svého hříchu vyzpovídal před ostatními. (TV Barrandov)

Bylo mu pouhých šestnáct let, když z kuchyňské linky vzal dva ostré nože a těmi zasadil dvě smrtící rány do hrudníku vlastnímu otci. Aby se Petr (40) zbavil mrtvoly, zabetonoval ji v přístěnku do žlabu pod vanou. Dnes se o svém krutém činu rozhodl promluvit v pořadu Žaneta Show na TV Barrandov.

Dva dny před Štědrým dnem v Petrovi přetekl pohár trpělivosti s otcem tyranem. „Nemám z dětství žádnou hezkou vzpomínku. Vždycky jsem měl z otce strach a vždycky budu,“ přiznává Petr, který po rozvodu rodičů strávil velkou část dětství v dětském domově. Po šesti letech relativně klidného života v dětském domově se ve 14 letech vrátil domů a teror začal nanovo. „Peťa neměl doma nic dobrého. Otec hodně pil. A když se napil, byl agresivní. Do hospody chodil každý den, a když přišel z hospody, dostal výpuc. Nadával mu, bil ho,“ vzpomíná v pořadu Žaneta Show Petrova sestra Martina (41).

Takový výpuc přišel i v osudný den. Petr si doma uklízel pokoj, když do něj jeho otec vstoupil, nadával svému synovi a vyhrožoval mu zabitím. To Petra inspirovalo. Vzal dva nože s 19cm čepelí a tou zasadil otcovi bodné rány do hrudníku a pořezal mu krk. „Na to se zapomenout nedá. Přišel domů, napadl mě, pak mě ruplo v kouli a bránil jsem se. Vzal jsem nůž a napadl jsem ho nožem. Stalo se, co se stalo prostě. Já jsem vůbec nevěřil tomu, co se stalo,“ vypráví Petr, který s mrtvolou svého otce přebýval doma. „Nešel jsem se přiznat. Byl jsem normálně doma, odtáhl jsem ho a byl jsem doma. Celý týden co jsem pak byl ještě doma, jsem tomu nevěřil,“ říká Petr. Byly Vánoce, a tak se příbuzní po Petrovu otci začali shánět. Petr se proto rozhodl zabetonovat jej v rozestavěném přístěnku.

Nepodařilo se mu to zcela. „Do přístavku přišla sestra mladistvého vraha a ta poznala podle trčících nohou svého tatínka. A tím došlo k odhalení vraždy. My jsme pak na místě a v Rychnově nad Kněžnou na policejním ředitelství strávili Silvestra, neboť se provádělo ohledání místa i těla mrtvého, podrobný výslech mladistvého a další zásadní úkony. Mladistvý vrah Petr se k činu doznal i při mém výslechu,“ vzpomíná na případ vyšetřovatel JUDr. Miroslav Antl.

Další podrobnosti o děsivé vraždě vypoví vrah Petr už dnes v 19:05 v pořadu Žaneta Show na TV Barrandov.



Autor:  zej

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.