Rozloučení s nejmladší a nejosamělejší obětí střelce z Uherského Brodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozloučení s nejmladší a nejosamělejší obětí střelce z Uherského Brodu

Miroslav H.(vpravo) byl podle známých dobrý člověk. Přesto žil samotářsky.Ivan D. byl nejmladší obětí masového vraha.
Miroslav H.(vpravo) byl podle známých dobrý člověk. Přesto žil samotářsky.Ivan D. byl nejmladší obětí masového vraha. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

S posledními dvěma z osmi obětí šíleného střelce se včera rozloučili v Uherském Brodě. V Ivanovi D. (†27) pochovali příbuzní nejmladší a v Miroslavu H. (†64) nejosamělejší oběť.

Oba muže vyprovodily na poslední cestu stejné písně – Až mě andělé Petra Spáleného a Jednoho dne se vrátíš z filmu Tenkrát na západě v podání Věra Špinarové.
O Ivanovi D. řekla smuteční řečnice, že se mu sice nesplnila největší životní touha – založit vlastní rodinu, ale že se snad teď setkal s maminkou, která mu zemřela, když byl dítě.

Žil osaměle
Zedník Miroslav H. měl pohřeb jako poslední ze všech popravených z restaurace Družba. A měl ho také nejskromnější. „Přestože to byl velmi kamarádský, milý a laskavý člověk, žil osaměle,“ konstatovala smuteční řečnice.

Sbohem dali všem
Včerejší dvě rozloučení udělaly tečku za tragickou událostí, kdy v úterý 24. února půl hodiny po poledni šílený střelec Zdeněk K. (†63) v uherskobrodské restauraci Družba zastřelil osm lidí a nakonec obrátil zbraň i proti sobě.

Autor:  rys

Přečtěte si
prroud
7. 3. 2015 • 09:55

PROTO tady jste,mily novinari!!! Ne proto abyste vyrabeli drby kdo s kym kde spal a kdo koho opustil,to je jejich vec a blbost,nebo nutnost,nam do toho nic neni ani nas to nejak nebere.Ale kdyz nas nekdo vrazdi,pak nas hodne zajima co ho k tomu doopravdy vede a kdo je za to "spoluzodpovednej" a vyuziva to k tomu aby se stali lidi jeste bezbrannejsima,a patri tedy na prvni kandelabr!!!!!!!! To je duvod proc toho tak vyuziva,ze dobre vi ze na nej patri!!!!

prroud
7. 3. 2015 • 09:50

Nezakecavejte rozloucenima a hranim na city!!!!!!! Radeji sezente informace PROC strilel,ty pravdivy!!!!!!! Odhalte ten bordel v republice kdy jsou nestastny lidi dohaneny k nestastnejm vecem!!!!!!!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.