Hrdlořezové z Islámského státu: Kameru přimontovali při popravě na pušku, aby měli záběr jako z videohry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hrdlořezové z Islámského státu: Kameru přimontovali při popravě na pušku, aby měli záběr jako z videohry!

Hrdlořezové si teď montují na zbraně kamery, aby jejich brutální videa byly ještě výživnější.
Hrdlořezové si teď montují na zbraně kamery, aby jejich brutální videa byly ještě výživnější. (Foto: ara)

Barbaři Islámského státu přišli s dalším šíleným nápadem, jak zachytit brutální vraždění jejich odpůrců. Při popravách montují na hlaveň pušky HD kameru. Sledování zrůdných videí pak může mladým lidem připomínat video hru a o to jim přesně jde …

Šokující snímky byly zachyceny teroristickou skupinou působící v okolí řeky Tigris, která se v současné době účastní prudkých bojů s 30 tisíci muži z irácké armády a šíitské milice, severně od města Tikrít.

Video opět ukazuje brutální popravu pěti lidí, kteří klečí se zavázanýma očima a jsou radikály stříleni do hlavy, tentokrát je ovšem video bohatší o záběry z HD kamery, které ukazují rozstřik krve a mozku oběti. Kamera je namontovaná minimálně na jednu z pěti zbraní, které jsou k vraždám použity. Tento neobvyklý způsob používání kamery je dalším způsobem teroristů, jak vylíčit svá zvěrstva tak, aby apelovali na mladé muže a ženy žijící v západním světě. Hrůzné snímky se dostaly na internet, kde je sdílí hlavně lidé z arabsky mluvících zemí, kteří podporují brutální teroristickou skupinu. Na záběrech je vidět i dav přihlížejících, kteří lační po krvi a šokující záběry si natáčejí na vlastní mobilní telefony.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.