Kráska z fitka (22) se proslavila úchvatnou prdelkou: Na fotce s její sexy maminkou (47) nepoznáte, která je která! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kráska z fitka (22) se proslavila úchvatnou prdelkou: Na fotce s její sexy maminkou (47) nepoznáte, která je která!

Poznáte která je která?
Poznáte která je která? (Foto: Facebook, Instagram)

Jen Selter (22) patří mezi fitness celebrity světového významu na sociálních sítích. Svou kariéru začala na zdejší poměry poněkud neobvykle. Fotila si svůj vysportovaný zadeček v kalhotách na cvičení na Instagram. Teď se rozhodla změnit i svou matku Jill.

Že se rozhodne dvacetiletá dívka sportovat a být slavnou není nic neobvyklého. To, že se to Jen Selter podařilo, budiž jí přáno, ale že pod její taktovkou dosáhne stejného úspěchu i její matka Jill Selter (47), to už je opravdu úspěch.

Obě tvrdí, že důležité není jenom cvičení, ale hlavně zdravá strava a psychické rozpoložení bez toho to prý nejde… Jen Selter začala se svojí proměnou v roce 2012, tehdy si založila účet na Instagramu, který pravidelně »krmila« svými fotkami (hlavně zadečku), dnes má na této sociální síti neuvěřitelných 5,5 milionů sledujících a můžete jí sledovat i na Facebooku a Twitteru.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.