Dominika (†14) si ustřelila hlavu: Přečtěte si její poslední SMS kamarádce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dominika (†14) si ustřelila hlavu: Přečtěte si její poslední SMS kamarádce!

Dominika se střelila do hlavy tátovou zbraní.
Dominika se střelila do hlavy tátovou zbraní. (Foto: ara)

Sebevražda dítěte je noční můrou všech rodičů, než se Dominika (†14) střelila do hlavy tátovou zbraní, napsala ještě sms své nejlepší kamarádce…

„Sorry kamčo… pověz všem, že se omlouvám… Mějte se,“ to jsou poslední slova, která napsala před svou smrtí, píše slovenský server čas.sk. V kaluži krve jí našel vlastní otec, který jí už nedokázal pomoci. Dopis na rozloučenou zanechala i rodičům, bohužel nenapsala, co přesně jí donutilo k takto tragickému řešení situace.

„Moje vnučka se zastřelila a za všechno můžou její čtyři kamarádky,“ plakala po tragédii dívčina babička. Dominika nesnášela pomluvy, i když nikdy nedala najevo, že jí to trápí, bohužel se s nimi setkávala tak často, že to nevládla. „Skoro všichni ji měli rádi, no měla pár kamarádek, které jí nenáviděly,“ prohlásil smutně její kamarád Peter (15). „Poslední dobou se jí velmi dařilo. Měla dobrý prospěch a dařilo se jí skoro ve všem. Chodila stále dobře naladěná. Vím, že se pohádala s kamarádkami, bylo to takové typické, ale žádná závist ani nic podobného,“ vzpomínají na Dominiku její spolužačky. Záhadou zůstává i to, jak se dostala k otcově zbrani, který je lovcem. Podle zákona by zbraň měla být zamčená a oddělená od zásobníku a nábojů.

Přečtěte si
prroud
5. 3. 2015 • 09:48

....BLBOVI!!!

prroud
5. 3. 2015 • 09:47

Me by zase zajimalo kterej kreten si vymyslel tak ohavnej a bezcitnej nadpis pro clanek o tragedii,bejt rodicem,pak tedy pujdu a taky mu "ustrelim hlavu!!!"

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.