Dvě kulky mi skončily v bundě! Zpověď muže z Brodu, který se zachránil útěkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dvě kulky mi skončily v bundě! Zpověď muže z Brodu, který se zachránil útěkem

Policejní zákrok je stále předmětem vyšetřování.
Policejní zákrok je stále předmětem vyšetřování. (Foto pro Aha! – Jan Čada ml)

Měl obrovské štěstí že přežil. Muž (59) byl jedním z hostů, kteří z restaurace Družba prchali zadním východem, když Zdeněk K. (†63) spustil palbu na hosty.

„Seděl jsem k němu zády. Byl to okamžik. Hned jsem začal utíkat,“ řekl Aha! štamgast z Družby a požádal o zachování anonymity. V tom fofru si ani nestačil nic vzít. „Policie mi pak vrátila dvakrát prostřelenou bundu, kterou jsem měl přehozenou přes židli,“ řekl muž, který se s řadou mrtvých znal a chystá se jim jít na pohřeb.

Od stolu v rohu místnosti prý utekl přes n e k u ř á cko u jídelnu do kuchyně a pak ven zadním vchodem společně s dalšími pěti lidmi, kamarády sázkaři. Vyběhnout ven nestačiljen Václav Jančařík (†63). „Doslova jsem utekl hrobníkovi z lopaty. Brzo mi bude šedesát a málem jsem se toho nedožil,“ řekl invalidní důchodce s tím, že v Družbě seděl už nějakou dobu. „Kdyby přišel dřív, obětí je mnohem víc. Tři čtvrtě hodiny předtím tam bylo ještě možná i padesát hostů,“ dodal.

Plánek

Přečtěte si
mekanik
2. 3. 2015 • 09:38

mě v trenclích.tak kdo je na tom líp?????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.