Svatba kancléře Vratislava Mynáře (47) celá naruby: Nevěsta přijela limuzínou! Zeman autobusem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Svatba kancléře Vratislava Mynáře (47) celá naruby: Nevěsta přijela limuzínou! Zeman autobusem!

Nevěstu přivezla limuzína, prezidenta autobus.
Nevěstu přivezla limuzína, prezidenta autobus. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, ara)

Byl nejváženějším hostem, ale musel vzít zavděk hromadnou dopravou. Prezident Miloš Zeman (70) jel na svatební obřad svého kancléře Vratislava Mynáře (47) autobusem. Nevěsta, televizní moderátorka Alexandra Nosková (31) vezla luxusní limuzínou.

Spolu s dalšími svatebčany, kterých bylo kolem padesáti, se hlava státu před kostel sv. Havla kodrcala dva kilometry v prachobyčejném autobuse! „Žádné zvláštní požadavky neměl, prezident je skromný člověk,“ glosoval ženich Mynář. Navíc je Zeman na prostředí autobusů zvyklý z dob legendárního »Zemáku«, v němž objížděl voliče. Vratislav Mynář, který se svojí vyvolenou čeká v červnu narození synka Vráti, nechal kostel uzavřít a dovnitř se dostali jen svatebčané a lidé z obce. I tak ale Nedělní Aha! ví, jak obřad probíhal.

Faux pas a omluva

Na začátku obřadu pozdravil farář Zemana a přiznal, že je mu velkou ctí přivítat ho ve svém kostele. Jenže za deset minut ho trklo, že je přítomna i první dáma Ivana Zemanová (49). „Omlouvám se, že jsem vás opomenul. I vás zdravím. Vždyť jste s panem prezidentem jedna duše,“ řekl farář.

Zeman: Líbačka, pak bible

Prezident Zeman se už dříve přiznal, že se mu kancléřova Alex velice líbí. Na svatbě se dočkal polibku. „Napočítal jsem asi čtyři,“ řekl Nedělnímu Aha! Mynář s tím, že si Alex a prezident potykali a že jeho šéf dal nevěstě náramek z bílého zlata s perlou. Zeman pak měl proslov na hostině. V ynechal ale bonmoty a citoval z bible.

Kněz: Učil jsem Mynáře, jak Alex milovat

 Kdo by ale čekal, že kněz bude suchar, tak se pletl. „Manželství bez chutě není ono. Vždyť i Pavol Habera zpíval písničku »Mám na teba chuť« a nemyslel jenom tu fyzickou,” rozesmál přítomné Anton Kasan, k němuž předtím pár chodil na poučení o manželství. „Učil jsem Mynáře, jak má Alex milovat,“ vysvětloval Kasan a lidé se znovu chechtali.



Přečtěte si
mirkazam
2. 3. 2015 • 08:56

Zase chyba...Mynář měl přijet jako princ na běloušovi.Tak to přece v pohádkách chodí,že ??

anka
1. 3. 2015 • 18:14

nejsi sama...

mekanik
1. 3. 2015 • 11:50

bel ty rosteš a pomalu dospíváš v ženu lásko

andorea
1. 3. 2015 • 11:41

Svatba kancléře Vratislava Mynáře (47) celá naruby: Nevěsta přijela limuzínou! Zeman autobusem! --------- Tak nevím, ale mně by naruby spíše připadalo, kdyby autobusem přijela nevěsta.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.