Nový televizní pořad: Pár si zasouloží na pódiu, pak si o tom s diváky bude povídat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nový televizní pořad: Pár si zasouloží na pódiu, pak si o tom s diváky bude povídat!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nový televizní pořad nabízející terapii churavějícím partnerským vztahům, má dnes premiéru v americké televizi. Účastnícím se párům předepisuje jednoduchou věc: Jít do uzavřeného boxu bez oken umístěného přímo na pódiu a pomilovat se tam. A pak si o tom popovídat s odborníky. Nikoho asi nepřekvapí, že program nazvaný Sex Box vyvolal dost negativních reakcí ještě před odvysíláním.

Skupiny Parents Television Council, One Million Moms a National Center on Sexual Exploitation oznámily, že sesbíraly více než 38.000 podpisů na petici vyzývající kanál WE TV, aby dal pořad k ledu. Televize nicméně hodlá první díl odvysílat dnes večer (v noci na sobotu SEČ), tak, jak má v plánu.

Sex Box je adaptací britského pořadu, kde se tři terapeuti sejdou s páry, které mají ve svém vztahu nějaký sexuální problém. V první americké epizodě je žena, která ztratila zájem o sex poté, co porodila dítě. Muž z dalšího páru se pro změnu nezajímá o to, zda jeho manželka dosáhla orgasmu.

Na úvod pořadu si pár popovídá s terapeutem Chrisem Donaghuem, který se jich poté zeptá: "Jste připraveni vstoupit do sex-boxu?" Pár vejde do bedny na pódiu, která se po dobu, co jsou uvnitř, koupe v růžovém světle reflektorů.

Koncept zní dráždivě, ale ve skutečnosti není vidět vůbec nic. Nikdo se nesvléká před publikem, páry se dokonce ani neobejmou. A když se vynoří z bedny, přispěchají asistentky přesvědčit se, že mají důkladně zapnuté župany.

"Milovat se v bedně na pódiu nám zpočátku nahánělo strach, ale zároveň to bylo vzrušující," řekl Chris z Kalifornie, jehož manželka po porodu odmítala sex. Televizní terapie v tomto případě do jisté míry zabrala - manželka je opět těhotná.

Televize připouští, že sex v bedně na pódiu je tím, co má k pořadu přitáhnout diváky, jimž poté moderátor předloží silné příběhy účastnících se párů. Podle terapeuta Donaghuea má ale sex v rámci pořadu ještě jeden účel - díky vyplaveným endorfinům se páry snáz uvolní a mohou lépe mluvit o svých problémech.

Přečtěte si
bella.
2. 3. 2015 • 23:24

není nic vidět.A slyšet taky ne? si tam klidně můžou dělat manikůru a sem tam něco nahlas projevit ... Za ty peníze ? ...

20tina12
2. 3. 2015 • 15:46

Realitní vtip.... to je humáč

xcarodejka
2. 3. 2015 • 14:59

to je doufám jen vtip.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.