Do starosty U. Brodu se opřel ministr vnitra Chovanec: Teroristé by z něj měli radost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Do starosty U. Brodu se opřel ministr vnitra Chovanec: Teroristé by z něj měli radost!

Patrik Kunčar a Milan Chovanec
Patrik Kunčar a Milan Chovanec (Foto Aha! – Jan Nováček, Martin Sekanina , ara)

Ani ne 24 hodin po útoku v restauraci Družba zaútočil ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) na starostu města Patrika Kunčara (KDU-ČSL).

 „Jedním z rizik včerejšího policejního zásahu byla upovídanost pana starosty. Profesionální terorista by nad takovým online zdrojem zaplesal,“ napsal Chovanec na svůj Twitter. Zřejmě se mu nezdálo, že o události průběžně informoval veřejnost. Když starosta mluvil v přímém přenosu ČT24 o ukrytém muži, byl pachatel ještě naživu a ozbrojený uvnitř restaurace. „Nesdělil jsem nic, co by už média nevěděla. Před mými slovy byly promítány záběry zásahové jednotky v okolí restaurace. Kdyby byla vevnitř televize a vrah ji sledoval, věděl podrobně ze zpravodajství, co se v okolí děje,“ hájil se Kunčar s tím, že udělal maximum, aby informoval obyvatele. „Je třeba, aby vedení města bylo informováno dříve než novináři o tom, co se na území města děje. Pokud by vrah střílel okno, mohl zasáhnout lidi 200 metrů daleko. A v takové vzdálenosti lidé byli,“ doplnil starosta.

Přečtěte si
ssixx
26. 2. 2015 • 20:40

Pane ministře, asi jste spatřil jiný zásah v U.B. než celá republika! Kdyby tam policajti hned vlítli místo řízení dopravy na křižovatce, tak útočníka vážně mohli "spacifikovat", jak trapně tvrdíte a záchranáři mohli určitě zachránit pár životů! Kdybych tam byl sám, bez vesty, tak jako policajtovi to nařizuje jeho slib pomáhat! Ale většina našich policajtů slíbila, že budou nasazovat botičky do roztrhání kolen na mundůru a kde se perou a kradou cikáni, tak tomu se budou vyhýbat! Na toto zásahovka nebyla potřeba a když se všichni policajti co tam byli báli, tak je propustit k lopatě, to jsou jenom věšáky na uniformy! S Německem si vás 201 porovnává vejplaty, tak se jich zeptejte jak by zasáhli U.B. a myslím, že budete mít uši jako kokršpaněl! A ty nesmysli už netvrďte!

podlesni
25. 2. 2015 • 23:22

Chovanec evidentně tloustnoucí, vede nějakou svou zvrácenou politickou hru...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.