Zeman chce olíznout Mynářovu sexy Alex: Kancléř doufá, že dojde na víc! Jaký je s ní nejlepší sex? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zeman chce olíznout Mynářovu sexy Alex: Kancléř doufá, že dojde na víc! Jaký je s ní nejlepší sex?

Mynář doufá, že Zeman Alex nejen olízne, ale dokonce i...
Mynář doufá, že Zeman Alex nejen olízne, ale dokonce i... (Foto: Aha! - Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, archiv ČT, koláž Ahaonline.cz)

Kontroverzní kancléř neméně kontroverzního prezidenta prolomil hradbu mlčení a exkluzivně odpovídal v chatu čtenářům Blesku, aby je ujistil o své čestné povaze, nezávadných úmyslech a čistém svědomí vůbec. Vzhledem k nadcházející veselce s bývalou zprávařkou České televize a jejímu těhotenství, nemohlo na související témata nedojít. Dozvěděli jsme se tak velmi zajímavé detaily.

Důvěrný vztah mezi Vratislavem Mynářem (47) a Milošem Zemanem (70) je sice veřejným tajemstvím, ale že se to dotkne i těhotné nevěsty Alexandry Noskové (32), to čekal málokdo. Zeman totiž považuje Alex za tak sexy snoubenku, že se hlava státu rozhodla podle svých slov na svatbě mladou ženu mlsně olíznout pohledem. Mynář si cení komplimentu mocného svatebního svědka a na zvídavý dotaz čtenáře nečekaně odpověděl: "Předpokládám, že proběhne i něco víc, než jenom pohled. Myslím tím pusu."


Jinak si ovšem ženich Mynář (jak sám zdůrazňuje "s tvrdým, ale krátkým") užívá svůdnou Sašu se vším všudy. A jakou sexuální polohu má s partnerkou za nejoblíbenější? "Všechny," odpovídá lakonicky muž, jenž začal pohlavně žít přibližně před třiceti lety. "Poprvé jsem pocítil tu slast z milování před dovršením sedmnácti let svého věku. Patřila k tomu samozřejmě velká nervozita," přiznává dnes již zkušený matador a brzy i otec.



Přečtěte si
oldedek
26. 2. 2015 • 14:13

No líbat Zemana s tím smradem z jeho h.u.b.y a lepkavou slinou na jeho pyskách by mohla snad jen "rocna" a i ta by dostala žloutenku ....

anezat
26. 2. 2015 • 12:12

Na fotkách vypadá nejlíp Zeman, ona jak čarodějnice, on starý slizoun se zlýma pichlavýma očima.

mirkazam
26. 2. 2015 • 09:00

,,Krásná " Alex si už sama dala vizitku, když si něco začala s tím ksichtem....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.