Smrt v prokletém domě: Vražda a teď dva mrtví senioři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smrt v prokletém domě: Vražda a teď dva mrtví senioři!

Prokletý dům
Prokletý dům (Jiří Čada / Blesk)

Po bestiální vraždě v domě v Lukách nad Jihlavou, která se udála před více než třiceti lety, v něm tento týden zemřeli záhadně dva manželé-senioři.

Andrej G. (91) a Kristýna (83) spolu žili neuvěřitelných pětašedesát let. Před více než třiceti lety si v obci koupili dům, ve kterém krátce před tím jeho majitelku srpem na trávu brutálně ubodal přítel její vnučky. „Dostal za tu vraždu čtyřiadvacet let. O dva roky později si dům koupili moji rodiče,“ informoval Aha! syn zemřelých Josef.

Když sousedé oba seniory neviděli venku několik dnů, přivolali na pomoc policisty. „Po násilném otevření domu byla v malé dílně v přízemí objevena obě těla. Cizí zavinění bylo vyloučeno,“ uvedla k tragédii mluvčí policie Dana Čírtková. Těla obou seniorů byla v různém stupni rozkladu. „Paní jsem už neviděla snad několik měsíců. Pán občas dělal něco kolem domu,“ řekla Aha! jedna ze sousedek. Ta je přesvědčena, že dům je od vraždy před třiceti lety prokletý. Výsledky pitvy seniorů policisté zatím neznají a případ odmítají komentovat. „Budeme pátrat i sami. Chceme znát pravdu o smrti rodičů,“ říká syn Josef.




Autor:  čad

Přečtěte si
w.mojko
25. 2. 2015 • 09:55

naozaj záhadná a hlavne nečakaná smrť 90 ročných ľudí...keď žijú spolu toľko rokov, často sa stáva, že smrťou jedného partner odmietne žiť a jeho srdiečko nezvládne odchod...a tak idú spoločne po dlhej ceste aj na tú poslednú. Poznám aspoň 6 takých prípadov.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.