Drastická bouračka: Zřítily se z 18metrového mostu! Neuvěříte, co jim zachránilo život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drastická bouračka: Zřítily se z 18metrového mostu! Neuvěříte, co jim zachránilo život

Hasiči ženy vystříhávali 20 minut.
Hasiči ženy vystříhávali 20 minut. (Foto: ČTK, ara )

Byl pátek třináctého. Dvě mladé Američanky nastoupily do auta a vyrazily do práce jako každý den. Krátce po sedmé ranní ale jejich Toyota Rav4 vyletěla z mostu ve městě Hackensack a zřítila se z 18metrové výšky. Přihlížející se obávali nejhoršího, o to větší překvapení bylo, že obě ženy hrozivou autonehodu přežily!

Zatím není jasné, co pád auta z mostu v New Jersey způsobilo. Je možné, že řidičku oslnilo slunce, ale i že se vyhýbala kamionu předjíždějícímu v protisměru. Rebecca (23) i Elizabeth (24) byly sice schopné komunikovat, okamžik nehody si ale přesně nepamatují. Hrozivě vyhlížející pád přežily jen s lehčím zraněním.

Život Američankám zachránila příroda. Na okraji mostu byl totiž nahrnutý sníh, který je zachránil před prudkým nárazem do zábradlí a posloužil jako rozjezdová rampa pro jejich »skok«. Dopad auta poté ztlumil strom, který se pod tíhou vozu zlomil jako párátko. Nechybělo mnoho a mohly přistát v řece.

Autor:  kat

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.