Hrozivý případ v Dolních Dunajovicích: Našli 3 mrtvé děti! Zabila je jejich matka?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hrozivý případ v Dolních Dunajovicích: Našli 3 mrtvé děti! Zabila je jejich matka?!

Muže v červené mikině včera policisté z domu odvedli.
Muže v červené mikině včera policisté z domu odvedli. (Foto Aha! – Jiří Nováček, ČTK, ara)

»Přijeďte, partnerka krvácí...« volal údajně muž záchranáře do domku v centru Dolních Dunajovic na Břeclavsku. Ti tam našli ženu, která měla komplikace po porodu. Přivolali proto policii. Ta našla mrtvé novorozeně a údajně ostatky dalších dvou dětí!

„Kriminalisté shromažďují poznatky a zjišťují veškeré informace a okolnosti nálezu. Vzhledem k tomu, že šetření je na samém počátku, nelze v tuto chvíli zveřejnit podrobnější informace,“ řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Bližší informace odmítla sdělit i mluvčí záchranné služby Barbora Zuchová, jen uvedla, že ženu s nespecifikovanými obtížemi převezla sanitka do nemocnice. Jejího partnera odvezla policie.Obyvatelé obce deníku Aha! řekli, že v domě v centru obce žili muž se ženou.

„Nevím, co dělali, ale do práce nechodili. Mluví se o tom, že brali drogy, ale co je na tom pravdy, kdoví,“ popsal jejich soused. „Jmenoval se Radek, říkalo se mu Šara, vařil pervitin. Hasiči u něj našli v salámu i hašiš,“ tvrdili kluci z obce. A hasiči v domě kromě policie a záchranky opravdu zasahovali, měli likvidovat právě varnu pervitinu a nalezené chemikálie. „Mohu sdělit pouze to, že jsme vyjeli do Dolních Dunajovic na žádost policie,“ nebyl však sdílný ani jejich mluvčí David Jirouš.

12 km odtud další mrtví

Ostatky tří novorozeňat našla policie v roce 2013 ve Vlasaticích na Brněnsku, které jsou od Dunajovic vzdáleny vzdušnou čarou 12 km. Usmrtila je po porodech jejich máma Michaela Hartmanová (32), nyní si odpykává 22letý trest vězení (na obrázku).

Michaela Hartmanová

 



Autor:  wer,jn

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.