Zdravý muž žil tři roky v nemocnici: Když ho chtěli vyhodit, připoutal se k posteli řetězem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zdravý muž žil tři roky v nemocnici: Když ho chtěli vyhodit, připoutal se k posteli řetězem!

Řetězy mu museli odříznout.
Řetězy mu museli odříznout. (Foto Reuters, Profimedia.cz)

Ve špitálu se mu zalíbilo natolik, že si z něj udělal nový domov! Číňan, známý jen jako pan Čchen (55), bydlel v nemocnici tři roky, byť byl zdravý jako řípa. Nakonec ho na základě soudního příkazu musela násilně vystěhovat policie!

Čchena v pekingské nemocnici Ťing-mej poprvé hospitalizovali v srpnu 2011. Měsíc mu tu kurýrovali poranění, která utrpěl při autonehodě, a pak ho pustili domů. Jenže on si špitál zamiloval a v listopadu byl zpátky!


Tehdy si stěžoval na bolesti v levé noze. Lékaři mu diagnostikovali žilní trombózu, kterou také během následujících tří měsíců vyléčili a znovu ho poslali domů. Jenže to už si Čchen »postavil hlavu«. Řekl, že ho noha dál bolí a že nemocnice má povinnost se o něj starat! Tak svůj pobyt protahoval do července 2012, kdy už byl zcela zdravý, a navíc nebyl schopen doplatit účty za léčbu. Přesto se nadále odmítal vrátit domů.
Po nekonečných tahanicích, během nichž se jeho příbuzní snažili přesvědčit soudy, že Čchen je v právu, padl verdikt: Muž musí špitál opustit! To se mu však nelíbilo, a dokonce se k posteli připoutal řetězem! Nakonec vše vyřešili až policisté, kteří Čchena od lůžka odřízli a z nemocnice ho – ještě v pyžamu – doslova odtáhli a odvezli domů.



Přečtěte si
mirkazam
14. 2. 2015 • 17:38

lipno...přesně podobnost čistě náhodná..

ibuprofen
14. 2. 2015 • 13:18

Krásná představa, ale těžko zrealizovatelná. Když se i po dvaceti letech najdou hňupové, kteří ho stále volí, sedí tam právem.

lipno
14. 2. 2015 • 12:16

Mně to připomíná vyhozeni nemakačenka Bendy z parlamentu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.