Exmanažer odhalil: Michaela Jacksona chtěla zabít mafie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Exmanažer odhalil: Michaela Jacksona chtěla zabít mafie!

Frank DiLeo zabránil atentátu na Jacksona.
Frank DiLeo zabránil atentátu na Jacksona. (Foto Profimedia.cz)

Michaela Jacksona (†50) chtěla koncem 90. let zabít americko-italská mafie! Alespoň to stojí v nové knize, kterou ze vzpomínek někdejšího manažera krále popu Franka DiLea (†63) sepsal Mark Lamica.

A byl to prý právě DiLeo, kdo chystané likvidaci Jacksona zabránil. „Frank měl mezi mafiány dobré kontakty. Nebýt jeho, Michael by se nedožil roku 2000,“ prohlásil Lamica bez dalších detailů. „Ty najdete až v knize, která vyjde během měsíce,“ dodal.


DiLeo rovněž nalil čistého vína v otázce, proč si Jackson nechal tolikrát předělat obličej. „Nemohl vystát, že vypadá jako jeho otec Joe! Říkal mi, že se na sebe vůbec nemůže podívat do zrcadla! A já jemu zase, že toho musí nechat, protože ho fanoušci přestávají poznávat...“ Averze k otci může pramenit z počátku 80. let, kdy zřejmě udělal dítě dívce, kterou Jackson miloval, z čehož se Jackson vyzpíval v písni Billie Jean. 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.