Těhotná Romana (†24) s umělou rukou: "Tak čekám chlapečka..." Pak ji vyhodil z balkonu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Těhotná Romana (†24) s umělou rukou: "Tak čekám chlapečka..." Pak ji vyhodil z balkonu!

Romana byla v šestém měsíci těhotenství.
Romana byla v šestém měsíci těhotenství. (Foto Aha! – Ivana Žáková, Facebook)

Byla v šestém měsíci těhotenství a v noci na pátek ji zřejmě vyhodili z balkonu v 10. patře věžáku v Karviné. Hrozivé smrti Romany (†24), mámy čtyřletého Maxe, předcházelo popíjení alkoholu a údajná hádka jejího přítele s expartnerem...

Krev mrtvé je stále před panelákem hrůzy. Co se odehrálo v jednom z bytů, kde žila Romana s přítelem Martinem, zjišťuje policie. „Můžeme potvrdit smrt ženy, která z dosud nezjištěných příčin včerejšího dne ve večerních hodinách vypadla z balkonu věžového domu,“ řekl policejní inspektor z Karviné Jaroslav Kus.

Přišla o ruku
Romana před několika lety spáchala neúspěšný pokus o sebevraždu. „Vyšplhala na stožár vysokého napětí. Výboj jí upálil ruku,“ prozradila její kamarádka. Od té doby používala umělou náhradu.  
S expartnerem měla syna Maxíka (4). „Maxe má v péči právě její bývalý,“ podotkla známá zesnulé ženy.

Romana byla v šestém měsíci těhotenství.

Alkohol a drogy
Romana se před lety nepohodla s matkou a rozešli se ve zlém. „Potulovala se po ubytovnách. Alkoholu se nikdy nebála. I teď, když byla těhotná, tak popíjela,“ dodala známá.


Přejí mu smrt
Známí mrtvé Romany se domnívají, že šlo o vraždu. Někteří jsou konkrétní a tvrdí, že za její smrtí Romany stojí přítel Martin. „Kéž by ta sv*ňa v kriminále zdechla. Romano, tohle sis nezasloužila. Navždy budeš v mém srdíčku,“ napsala na profil své mrtvé kamarádky Markéta V.

Čekám chlapečka
„Tak čekám chlapečka a má se mi narodit v květnu,“ napsala minulý pátek Romana na svůj Facebook.

Kamarádka Michaela K.: Prosila, aby ji pustil. Pustil ji, ale na dlažbu

„Zabil ji i svého syna. Tolik se na dítě těšila, nemluvila o ničem jiném,“ tvrdí kamarádka Romany Michaela K. a pokračuje: „Viděli to lidé z baráku. Ona byla malé postavy. Držel ji v desátém patře na balkoně. Předtím se měl pohádat s jejím bývalým přítelem, kterého se Romana zastala. Tak za to letěla z balkonu ona. Křičela, aby ji pustil, prosila. On ji pustil, ale na dlažbu.“

Z tohoto balkonu Romana spadla.

Přečtěte si
goldsteinicik
7. 2. 2015 • 17:54

bella. Drsné leč pravdivé... invalidní důchodkyně holdující alkoholu v těhotenství, starší děcko v péči otce. To snad dost jasně hovoří o tom jaký to byl člověk. Na dítě se sice moc těšila, ale zase ne tolik aby přestala nasávat, nikdo si snad nemůže dovolit tvrdit, že je to v pořádku a normální. S každým dalším partnerem(vždy o stupeň horším) by si úplně s klidem pořídila další kousek a nebyla by schopná se řádně postarat. Nikdy. Drogy a alkohol jsou pro tyhle typy na prvním místě. Člověk k ničemu....

univerzalnizena
7. 2. 2015 • 16:09

nemela chlastat ta sereda nechutna

univerzalnizena
7. 2. 2015 • 16:08

bella.

bella.
7. 2. 2015 • 10:51

ararat tvrdila jsi, že máš příjem 60.000,- /měs a tady máš humánní kecy.Staň se tedy mecenáškou. A si spočti kolik je léčba feťačky či alkoholičky. Kolik budeš solit na asistenta do školy, protože dítě zákonitě z chlastu postižený bude, pokud vůbec vzdělání schopné bude. Popř když se narodí předčasně, jako že by k tomu asi došlo, spočti si kolik stojí neonatologická péče .Spočti soc. dávky na na byt, spočti soc. dávky v nezaměstanosti , spočti péči v děcáku, či kojeňáku, kde by nejspíš dítě skončilo .., spočti další porody a stejné výsledky .hele nebudu pokračovat . ararat , takovou charitu vezmi pouze na svá bedra když tady máš ty humánní kecy .Něco jinýho je kecat, něco jinýho dát řešení. Proto ti posílám plán tvých výdajů do budoucna.Hledej si 2. job.Tohle neuživíš. Tak do toho donátorko araratko!!!

ararat
7. 2. 2015 • 08:48

univerzalnizena...ty si jako myslíš že TY snad nejsi sebranka? já říkám že jsi horší

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.