Polenový útočník z D1: Pomatený blblček? Sotva! Je to studovaný synáček z bohaté rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Polenový útočník z D1: Pomatený blblček? Sotva! Je to studovaný synáček z bohaté rodiny!

Z tohoto mostu útočníci házeli polena na projíždějící automobily. Útok naštěstí odnesla jen auta. Toto má rozbité sklo.
Z tohoto mostu útočníci házeli polena na projíždějící automobily. Útok naštěstí odnesla jen auta. Toto má rozbité sklo. ( Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

To by nikdo netipoval! Útočník, který házením polen na projíždějící auta ohrozil na životě 28 řidičů, není žádný nevzdělaný chudáček. Naopak!

Daniel S. (32) útočník, který se dopustil tohoto nepochopitelného skutku, si žije jako v bavlnce. Patří do rodiny vysokoškolsky vzdělaných lidí.

Jeho otec Pavel (59) je místní podnikatel a zastupitel. Rodině patří strojírny v Olšovci a podle sousedů i lesy. „On proti nim v obci nikdo nic špatného neřekne. Pro ně skoro všichni dělají,“ řekla Blesku místní žena, ale nepřála si, být jmenována.

„Já jsem ho dobře znal. Muselo mu hrábnout. Kdyby to dřevo raději prodal,“ řekl František Staněk Blesku. A popsal, že rodina má v místě i spoustu lesů, kde Daniel S. dělal správce a včelařil.

Útočník je zatím obviněný z obecného ohrožení, za které mu hrozí osm let vězení. To ovšem může být překvalifikováno na obvinění z pokusu mnohonásobné vraždy. V tom případě by útočníkovi hrozilo i doživotí.

Přečtěte si
prroud
5. 2. 2015 • 22:38

Abych se mohl vyjadrit,chybi mi tu motiv,proc! Jinak muzu tezko hajit nejakej rozsudek nebo obvineni.

ivoadler
5. 2. 2015 • 16:01

Já mám občas taky takové choutky něco na někoho hodit.

vuhp
5. 2. 2015 • 12:12

Jsem přesvědčená , že se mu nic nestane. Otec to zařídí.

beda88
5. 2. 2015 • 11:47

Nuuuu, já si myslím, že je to normální pičus a bez pardonu obvinit z pokusu několika násobné vraždy se sazbou min. 20 let. To je moje vize. Praxe bude: Tatínek zjistí, kdo bude dělat psycho posudek, přiletí pár obálek nu a uhraje se to na nepříčetnost. Nová zábava v ČR. Tak 6 měsíců v Šaškécu (blázinci) nu a pak domácí léčení. A je hotovo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.