Nová svědkyně v případu odebraných dětí: Vlastimil, který spáchal sebevraždu, ji měl také zneužívat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nová svědkyně v případu odebraných dětí: Vlastimil, který spáchal sebevraždu, ji měl také zneužívat!

Otec přišel kvůli obvinění pedagožky o obě děti, a pak si sáhl na život.
Otec přišel kvůli obvinění pedagožky o obě děti, a pak si sáhl na život. (Foto: Aha! - Zbyněk Schnapka, Facebook, ara)

V případu Vlastimila Kličky, který neunesl obvinění ze sexuálního zneužívání dcery Lucinky (5) a spáchal sebevraždu, se objevil nový svědek. Po dlouhých letech mlčení promluvila Vlastimilova nevlastní neteř Lucie (32).

Shodou náhod navštěvuje Lucie (32) se svými dětmi stejnou logopedku, kterou kvůli vadám řeči navštěvuje i malá Lucinka. Vzhledem k tomu, že traumata z dětství výrazně přispívají ke vzniku vad řeči, přiznala logopedce, že jí její nevlastní otec Vlastimil sexuálně zneužíval.

Vlastimilova nevlastní neteř o svém utrpení mlčela dlouhých čtyřiadvacet let, dokud se nesvěřila právě logopedce Bezděkové. „Chodíme se synem k paní Bezděkové, speciální pedagožce. Ale dcerka začala mít s mluvením také problémy. Říkala jsem, že to má po mně a svěřila jsem se, co se mi v dětství stalo. Řekla jsem i jeho jméno,“ řekla Lucie Blesku. „Paní Bezděková přestala mluvit. Asi jí to došlo. Já věděla, že Vlastimil má dvě malé dcery. Řekla jsem si, že když to udělal mně, dělá jim to taky,“ popsala Lucie překvapivou reakci logopedky.

Jejím obviněním se začala zabývat i policie, která Lucii navštívila v práci týden před tím, než se Vlastimil oběsil.

 

Přečtěte si
helau
4. 2. 2015 • 21:59

Vlastimilovi bylo 46 let - nevlastní dceři , jinde psáno neteři 32 let (to mu bylo 14 let, když se narodila), 23 let - Lucie mlčela ( to jí bylo už 9 let) - 5 let jí prý zneužíval (9 - 5 = 4 ), ale žil u nich do jejích 5-ti let (uvedeno v jiném článku), tak nevím .....jestli náhodou nebyl zneužit on ?

babapsi
4. 2. 2015 • 21:28

on teda na těch fotkách fakt vypadá hrozně, mohl by hrát takového pederasta od minuty,kdysi byl takový člověk a zabil malou holčičku,pak si to v kriminále hodil, a vypadali stejně...

ivoadler
4. 2. 2015 • 19:01

Už dříve jsem napsal, že jsou dvě možnosti: A) sebevrah to psychicky neunesl dítě skutečně pohlavně zneužíval a teď to neunesl Béééé je správně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.