Nejšílenější svatba světa? Linda (56) se vdala za horskou dráhu! Randila i s letadlem a lokomotivou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejšílenější svatba světa? Linda (56) se vdala za horskou dráhu! Randila i s letadlem a lokomotivou

Linda a její životní láska Bruce.
Linda a její životní láska Bruce. (Profimedia.cz)

Lidé mají různé sexuální úchylky, ovšem Američanka Linda (56) trpí asi tou nejbizarnější. Předmětem její lásky je horská dráha, které říká Bruce. V roce 2011 se za ni dokonce provdala!

Linda pochází z floridského Gibsontonu a už od mládí trpí sexuální deviací zvanou objektofilie. Před šestadvaceti lety se bláznivě zamilovala do horské dráhy s názvem Skydiver, které ale všichni světští přezdívali Bruce. Pak se ale stalo neštěstí, při kterém byla atrakce téměř zničena a pouť pak odjela. Lindě to zlomilo srdce a vzhledem ke své úchylce si později prošla románkem s letadlem a lokomotivou...

Před čtyřmi lety Lindin známý vypátral její první lásku. Žena opravenou horskou dráhu okamžitě koupila za v přepočtu dva miliony korun a v roce 2011 se za ní provdala. Stejně jako jiní manželé i oni sdílejí různé intimní momenty. Linda večer nasvítí horskou dráhu svíčkami, a pak si jde schrupnout do jedné z Bruceových sedaček. 

I objekty mají duši

* Objektofilie je sexuální deviace, která se projevuje výraznou emocionální a romantickou touhou s cílem navázat vztah s neživými objekty.

* Jedinci s takovými preferencemi mohou cítit přitažlivost, lásku a oddanost k určitým věcem nebo stavbám, ke kterým se upínají.

* Někteří věří, že předměty mají duši, inteligenci a pocity, tudíž jsou schopny komunikovat.

* Na rozdíl od sexuálního fetišismu, předměty jsou objektofilem chápány jako rovnocenní partneři, nikoli jako prostředky k dosažení vylepšení vztahu.

Víte, že...
...mezi nejznámější objektofily patří dvojnásobná mistryně světa v lukostřelbě Erika Eiffel, která je, jak už napovídá její příjmení, zamilovaná do pařížské Eiffelovy věže?

...Britka Amanda se v roce 2002 veřejně vyznala k lásce k Soše Svobody.



Přečtěte si
kiwi65
8. 2. 2015 • 11:04

Jó Amerika,někdo šu.ká čivavu někdo si vezme horskou dráhu,někdo vyvraždí rodinu,někdo mučí vězně....Typická země neomezených možností leč omezených lidí...

kov3
7. 2. 2015 • 08:26

To je smutné, že jej to nevyšlo s tým lietadlom, alebo lokomotívou...Ale dúfam, že teraz už je šťastná...Aj s autorom tohto článku....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.