Chovatelku nepustili se štěnětem do letadla: Utopila ho za rohem na WC a nastoupila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chovatelku nepustili se štěnětem do letadla: Utopila ho za rohem na WC a nastoupila!

Na Floridu nakonec neodletěla.
Na Floridu nakonec neodletěla. (Foto scom, Facebook, ara)

S celkem pěti psy chtěla letět Američanka Cynthia Anderson (56) z Nebrasky na Floridu. Tři štěňata dobrmana jí ale kvůli jejich nízkému věku na palubu vzít nedovolili. Žena pak nepochopitelně jednoho z pejsků utopila v letištní toaletě!

V Americe mohou psi cestovat letadlem až od věku osmi týdnů, žena z Floridy ale s sebou měla sotva dvoutýdenní chlupáče. „Ještě neměli ani pořádně rozlepené oči!“ podotýká kapitán místní policie Dean Elliot.


Když jí zákaz na letišti v Nebrasce oznámili, žena dvě štěňátka předala svým rodičům, kteří ji na letiště doprovázeli. Odevzdala ale jen dva, třetí si bůhvíproč nechala. S tím a dvěma dospělými v transportních klecích se snažila projít do letadla.
Chlupáče schovaného v tašce ale na letišti našli a řekli jí, že s ním letět prostě nelze. Odešla tedy na WC, kde nebohé mládě utopila v záchodové míse! Trvalo jen pár minut, než jej našla jiná pasažérka. Cynthii okamžitě zadržela policie a obvinila ji z týrání zvířat. „Pitva prokázala, že bylo utopeno, mělo v plicích vodu,“ sdělili vyšetřovatelé. U soudu jí jistě nepomůže, že už má několik záznamů v trestním rejstříku, mj. za krádeže či vypisování nekrytých šeků!

Cynthia je teď ve vězení.

Přečtěte si
0707
29. 1. 2015 • 08:58

Kurva stará ošklivá! Strčit ji a spláchnout do hajzlu! Tento článek o lidské bestii mi zase hnul žlučí........

zadnice
28. 1. 2015 • 12:58

Tam to jistě odnese a dobře tak. V ČR by jí sice "hrozilo", ale nic by se jí nestalo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.