Žena (30) už ví, že podruhé rakovinu neporazí: Čtěte její seznam přání na poslední měsíce života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žena (30) už ví, že podruhé rakovinu neporazí: Čtěte její seznam přání na poslední měsíce života!

V roce 2012 jí byla rakovina diagnostikována poprvé.
V roce 2012 jí byla rakovina diagnostikována poprvé. (Foto: Facebook)

Austrálie se dojímá nad příběhem matky dvou dětí Courtenay Henricks (30), které byla diagnostikována rakovina a zbývá jí jen pár měsíců života. Sestavila si seznam přání, co všechno by chtěla ještě před smrtí udělat, a bude shánět peníze, aby mohla své sny uskutečnit.

Courtenay Henricks už jednou ve svém životě pořádně zabojovala a agresivní rakovinu prsu porazila. Před 14 dny ale začala trpět bolestmi na prsou a vykašlávala hlen s krví. V nemocnici se pak dověděla, že se nemoc vrátila s ještě větší silou a je tentokrát v konečném stadiu. Rakovina už zasáhla i plíce a hrudník! Když se stane zázrak, může žít ještě dva roky, ale nemusí se dožít ani Vánoc...

Povánoční šok

„A to jsme zrovna měli za sebou opravdu parádní svátky, které jsme si všichni užili v Tasmánii…,“ povzdechla si ulszená Courtenay. Když mi to lékaři oznámili, nejprve jsem se složila. Ale pak jsem si řekla, že jestli mám tedy odejít, tak s plnou parádou. Aby si mne moje dvě děti pořádně pamatovaly.“

Shání 500 tisíc

S pomocí dcery Aili (5) a syna Caelana (pět měsíců) a také manžela Troye (32) tak sestavila velkorysý seznam svých posledních přání. Protože rodina se bojem se zákeřnou nemocí finančně vyčerpala, budou potřebných 500 tisíc korun muset získat pomocí různých charitativních akci a dárců.

Seznam přání
* Navštívit Londýn
* Vidět Eiffelovku 
* Procestovat Řecko
* Strávit Den díkůvzdání s otcem v USA.
* V Irsku uctít památku matky (zemřela na rakovinu prsu před 13 roky).
* Za úsvitu letět vzdušným balonem
* Seskok padákem
* Plavba lodí okolo Nové Kaledonie
* Celý den strávit s dětmi v nějakém skvělém lunaparku


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.