Žena z Liberecka zaměstnala policii pohádkou o únosu! Vše ale bylo úplně jinak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žena z Liberecka zaměstnala policii pohádkou o únosu! Vše ale bylo úplně jinak

Policie ženě na smyšlenou historku neskočila. (ilustrační foto)
Policie ženě na smyšlenou historku neskočila. (ilustrační foto) (Profimedia.cz)

Únos a věznění neznámými muži v Teplicích si vymyslela žena z Liberecka, po které bylo minulý týden vyhlášeno pátrání. ČTK to řekl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek s tím, že pohřešovaná žena si únos vymyslela kvůli svému příteli.

Pohřešování ženy nahlásil policistům její partner minulý týden. Po pětidenním pátrání si jí všimli policisté teplické hlídkové služby. "Při následném výslechu tvrdila, že ji z města, kde bydlí, odvezli proti její vůli tři muži, kteří ji autem převezli do Teplic, kde ji zamkli v domě. Když ji pak podle ní převáželi na jiné místo, podařilo se jí uprchnout," řekl ČTK Vítek.

Kriminalisté, kteří verzi údajně unesené ženy prověřovali, narazili na nesrovnalosti v její výpovědi. "Nakonec se přiznala, že si únos vymyslela, protože se nechce vrátit ke svému příteli. Policistům se naštěstí podařilo odhalit její výmysly včas, v opačném případě by byly na pátrání po údajných únoscích vyčleněny nemalé síly a prostředky a policisté by mohli chybět na místech, kde je jich skutečně potřeba," dodal Vítek.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.