Máňulka už si lebedí v posteli: Paničku jí našlo Aha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Máňulka už si lebedí v posteli: Paničku jí našlo Aha!

Fenečka už poznává nový domov
Fenečka už poznává nový domov (Foto dejtenamsanci.cz, ara)

Z Máňulky, která dlouho marně čekala na nový domov, je Pražačka. Když totiž paní Dana (48) z Prahy uviděla její čumáček v deníku Aha!, bylo rozhodnuto.

Byla to láska na první pohled. „Jako bych se dívala do tváře naší feničce, která nám zemřela před rokem a půl. Od té doby jsme pejska neměli,“ vzpomíná Dana na okamžik, který byl pro Máňulku osudový. Sedla do auta a jela bez váhání pro psí mladou dámu 200 kilometrů.

Sotva se otevřely dveře, nahrnula se na Danu celá smečka pejsků ochotných s ní odejít. „Sedla jsem si na bobek, všichni chtěli hladit, olizovali mě, až se mi představila Máňulka – malinká, droboučká, hubeňoučká, ale to se ale spraví,“ uvažuje Dana. Padly první pusinky. Máňula nasedla do auta a odfrčela vstříc nové budoucnosti.

„Celou cestu byla úžasná, ležela, vyvenčila se, chvílemi se dívala z okna. Doma si hned proběhla byt, všechno si prohlídla. Moc ji zaujalo morče a potkan. Nevěděla, kterou myšku má dřív hlídat. Pak únavou padla a spala s námi v posteli až do rána. Ani se jí ráno moc nechtělo ven,“ popisuje první Máňulčiny hodiny v Praze Dana. Fenku teď čekají hezké časy. „Bude s námi jezdit na Slapy na chatičku. Syn ji chce vzít na ryby. Vnouček Jakoubek je z ní nadšený. U nás je veselo, nudit se nebude,“ plánuje  Dana.

Mazlíky, kteří stále hledají  domov, můžete sledovat v nové rubrice Hledáme páníčky!



Autor:  vet

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.