Rozloučení s ubodaným Lukášem H. (†36): Vzkaz od zdrcených rodičů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozloučení s ubodaným Lukášem H. (†36): Vzkaz od zdrcených rodičů

Na pohřeb se kromě rodinných příslušníků sešlo i mnoho přátel zavražděného.
Na pohřeb se kromě rodinných příslušníků sešlo i mnoho přátel zavražděného. (Foto Aha! – Martin Hurda)

Manželka, maminka, táta a na dvě stovky známých se včera loučily v Třebíči s Lukášem H. (†36). Na Silvestra ho ubodal raper Marek T. (32), který pod přezdívkou El Marón zpíval v kapele »Masový Wrazi« o násilí a smrti.

„Nezlobte se, nemůžu, nic vám teď nepovím,“ řekla Aha! zdrcená vdova. Sklopené oči zalité slzami jen dokreslovaly její smutek ze ztráty milujícího manžela. „Byl to normální, slušný kluk. Kamarádský, spolehlivý, dobrý,“ shodovali se jeho přátelé. S Lukášem se pak šli ještě v tichosti rozloučit k hrobu na tamním hřbitově. „Nikdy nezapomeneme,“ stálo na stuze na věnci od jeho rodičů.


Vrah zpíval v kapele »Masový Wrazi«
Lukášovi se stala osudnou návštěva třebíčského baru a slovní potyčka s Markem T., který u sebe stále nosil nůž. Pod přezdívkou El Marón zpíval v kapele »Masový Wrazi« songy, které by mohly jeho agresivitu vysvětlovat:

*Jednou tě bodnu – »Jednou tě zabiju ty zm*de, jednou tě zabiju, jednou tě bodnu, ty ku*vo, svědomí nezpytuju, jednou tě ubodám, tím teď vyhrožuju...«
*Kardinál za dukát – »Kardinále Duko, bodnu tě dýkou, vydloubnu oko, rozmačkám ho rukou, poplivám tě pusou, poch*iju penisem...«
*Šílený El a zku*vená Curws – »Přeju dobrou noc vám i těm mrtvolám. Zaházím tě jen pár metrů od chalupy.«



Přečtěte si
vlamore
6. 1. 2015 • 16:17

Chudáci rodiče,příbuzní,všichni. Mě by to zabilo,Mám tak starého syna...Už za ty výhružky v *písních* mu má být zvýšeno na 30 let!! A né na posteli a v posilovně,ale v kamenolomu s řeťazama na nohách.

vlamore
6. 1. 2015 • 16:05

Jako matka bych si zajistila,aby *nešťastnou*náááhodou spadl v umyvárce.Jestli to tam hoši čtete...udělejte to pro tu rodinu.Jinak nemám slov pro takovou zrůdu a proklínám zrušení trestu smrti!!!!!!!!!

marie60
6. 1. 2015 • 12:25

marie60
6. 1. 2015 • 12:24

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.