Svátky plné bolesti: Máma brutálně zavražděné Elišky (†9) skončila i bez syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Svátky plné bolesti: Máma brutálně zavražděné Elišky (†9) skončila i bez syna!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pro Alenu K. (28) z Klášterce nad Ohří byly letošní Vánoce neskutečné kruté. Nemohla je totiž trávit se svou devítiletou dcerou Aničkou, kterou brutálně znásilnil a zabil její strýc Roman K. (25). Aby toho nebylo málo, nebyl s ní u stromečku ani její šestiletý syn Martínek.

Zatímco republikou sálalo nadšení z blížících se svátků, Alena propadala zoufalství. „Tyto Vánoce jsou první bez Elinky. Tudíž pro nás nejsou Vánocemi. Je nám smutno, je to těžké bez ní,“ řekla Blesku krátce Eliščina matka, která však nakonec byla sdílnější na sociální síti, kde si vylévala své trýzněné srdce: „Vidíš ty její oči? Ten její pohled? Vždyť to přece nemůže bejt pravda. Já nemůžuuu, já to tady bez ní neumím zvládnout,“ napsala na Facebook.

Alena navíc trávila Vánoce i bez svého druhého dítěte – Martínka. Ten byl u svého tatínka a jeho rodiny. Alena proto trávila svátky se svou maminkou, babičkou Elišky, která se o zavražděnou dívku starala.

Kdy padne trest?

Elišku zavraždil 7. září její strýc Raman K. (25) poté co ji odvlekl ze školy a před smrtí znásilnil. Obviněný muž je už tři měsíce ve vazbě a čeká, až policie případ zcela uzavře a předá soudci.

Autor:  ph,sch

Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
30. 12. 2014 • 19:34

pozdní lítost, Elišku taky u sebe neměla a jak se zdá, zas až tak moc jí to nevadilo

boball
30. 12. 2014 • 15:29

To se vám tedy povedlo,skončila i bez syna,jako by ho někdy u sebe měla

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.