Odporná propaganda teroristů z IS: Miminka s kalašnikovy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Odporná propaganda teroristů z IS: Miminka s kalašnikovy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tak to je hodně silné kafe. Teroristé z Islámského státu využívají k propagandě čím dál mladší děti – na internetu se chlubí fotkami, na kterých miminka, z nichž mnohým není ani rok, pózují s kalašnikovy a granáty!

Nejde sice o první snímky dětí, které džihádisté zveřejnili, rozhodně se ale jedná o nejmladší »bojovníky«. Vždyť samopaly, které děti svírají, jsou větší než ony samy…

2199412:gallery:true:true

Autor:  štš

Přečtěte si
prroud
30. 12. 2014 • 11:51

Mesita. V zemi křesťanů, mešita stojí, ať mi někdo z vás na to odpoví, proč kostel nestaví v arabských zemích a proč země má všude je pro smích? Je to prokletí, cítím se v zajetí mediálních lží a strachem o děti. Nebudu ti lhát i ty se budeš bát, až v burce budou stát a modlitbu svou řvát. Cítit se budou v právu, ti v tom černým hávu, útočí jen v davu a svatou válku ctí. Pro aláhovo slávu, uříznou ti hlavu, mají jen o to snahu, zastavme šílenství! Cítím se podveden, když ti, co vedou zem, diskutovat chtěj s arabským vrahem. Xenofobní strach bije na poplach, řeknu jen pár vět: "Nechci multi-kulti svět!" Kde nenávist je ctnost a vražda poslušnost, kde ukamenujou klidně ženu tvou, tam kde trhavinou pravdu určujou, tam roste černej květ s názvem Mohamed. Cítit se budou v právu, ti v tom černým hávu, útočí jen v davu a svatou válku ctí. Pro aláhovo slávu uříznou ti hlavu, mají jen o to snahu, žijou pro vítězstvíí! Cítit se budou v právu, ti v tom černým hávu, útočí jen v davu a svatou válku ctí. Pro aláhovo slávu uříznou ti hlavu mají jen o to snahu, žijou pro vítězství! Cítit se budou v právu, ti v tom černým hávu, útočí jen v davu a svatou válku ctí. Pro aláhovo slávu uříznou ti hlavu mají jen o to snahu, zastavme šílenství!

prroud
30. 12. 2014 • 11:38

Ani nase "vlada" si bohuzel neuvedomuje tragicky nasledky,ktery nastanou bez adekvatnich zakonu a pravidel pro muslimsky emigranty k nam a prosazuje jejich prijeti.Nastinim: Ztrata bezpeci pocitu domova domaciho obyvatelstva! Ohrozeni lidi zfanatizovanym jemu cizim nabozenstvim s jeho doktrinou svaty valky,cejtenim potreby ostatni poislamizovat a podridit shariji.Pronasledovani nasich zen a deti ktery bude mit zakonite nasledky az je zacnou jejich muzi a otcove spolecne branit.Vysledek: valka,zbytecny krveproliti ktery bude stat v konecny rade i zivoty vlady ktera nas zavlikne do ty silenosti!!! Paklize se vcas neprobudime a nenakopeme nasim "cinitelum" jejich kralovsky placeny zadky z naseho driv,nez nas ohrozej takovym zpusobem!!! Dos na tom ze zaprodali,zasmelili a nechali rozkrast stat,nechali ho prachatejm napospas bez ohledu na nasledky a narod!!!

prroud
30. 12. 2014 • 09:37

Pokrocily pak Hymnu SPECNAZ

prroud
30. 12. 2014 • 09:37

Znalejsi internetu si najdou pisnicky od Metanoon - Hymna pesaku,od Ortel - Mesita.............zdarily dilka!

prroud
30. 12. 2014 • 09:34

Staci rict prosty,ale kategoricky NE! jejich rozpinavosti,a nechat je emigrovat do zemi s jejich vyznanim,v zadnym pripade do jinejch,to je vsechno,hazeni vsech do jednoho pytle a vyvolavani nenavisti nicemu neprospeje! Flinta je nastroj jako kazdej jinej,lopata,kladivo............nezalezi na nastroji,zalezi k cemu a jak ho clovek pouzije!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.