Vražda osmi dětí: I policisté křičeli hrůzou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vražda osmi dětí: I policisté křičeli hrůzou!

Před domem, kde se tragédie odehrála, pláčou desítky lidí.
Před domem, kde se tragédie odehrála, pláčou desítky lidí. (EPA )

Australanka Raina Thaiday (37), podezřelá z brutální vraždy osmi dětí ve věku od 18 měsíců do 15 let, zůstává hospitalizována. Podle vyšetřovatele Bruno Asnicara je ale při smyslech a s policií hovoří.

Žena byla zatčena a je pod policejní ochranou, doposud ale nebylo upřesněno, jak děti zemřely. „Policie zkoumá několik nožů, které mohly být použity k jejich usmrcení,“ přiblížil Asnicar.
Mrtvolky byly nalezeny v domě na předměstí Manoora v pátek před polednem místního času. „Bylo to tak hrůzné, že bylo až na ulici slyšet výkřiky policistů,“ popsal nejmenovaný zdroj serveru news.com.au. „Pro mladé strážníky to byl takový šok, že jim musel pomoct psycholog,“ dodal.
Mezi zavražděnými jsou dívky ve věku 14, 12, 11 let a 18 měsíců. Zbývající čtyři děti byli chlapci ve věku 9, 8, 6 a 5 let. Policie už informovala pět mužů, s nimiž Australanka děti počala. Během včerejška byla provedena pitva dětí.

Autor:  vk

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.