Nevinný muž souzený za vraždu: Rodina ho zavrhla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nevinný muž souzený za vraždu: Rodina ho zavrhla!

Takhle vypadal po propuštění
Takhle vypadal po propuštění (Foto Aha! – Jana Ulrichová, Facebook)

Těžko bude hledat cestu zpět ke svým třem dětem Jaroslav Š. (38) z Ústí nad Labem, který byl souzen za vraždu jejich dědečka, otce své bývalé partnerky Ladislava L. (†64). Těsně před vyhlášením rozsudku ho soud pustil z vazby. K vraždě se totiž přiznal někdo jiný.

Jaroslav Š. žil s dcerou zavražděného. Krátce před jeho smrtí se ale rozešli. Už tehdy těžce nesl fakt, že děti odešly s ní. Svůj facebookový profil plnil v té době jejich fotkami. „Moc mi chybíte, zlatíčka,“ připsal k jedné z nich.
Po vraždě »tchána« skončil ve vazbě, kde strávil 16 měsíců. Děti se mu zatím odcizily. Teď k nim znovu hledá cestu.

Podle informací Aha! už zkoušel kontaktovat dceru u školy. Jeho bývalé partnerce Daniele L., která má už dávno jiného přítele, se to nelíbí. I když se nový podezřelý k vraždě jejího otce přiznal, o úplné nevině Jaroslava Š. prý ještě není přesvědčena. Dokládá to i heslo, které si dala jako úvodní fotku na Facebook. „Humanita stojí dnes tak vysoko, že i vrahům zachraňuje život. Jen zavražděným ne…,“ stojí v něm.

Aha! chtělo s oběma hovořit. Jaroslav Š. ale rozhovor odmítl, Daniela L. nereagovala.

Dopis od dcery: Kdysi dávno žila maminka…
Zřejmě obrovský zmatek měly v hlavách děti Jaroslava Š., když se dozvěděly, že jejich otec je souzen za vraždu dědečka. Dcera Daniela své pocity vypsala v dopise. „Kdysi dávno žila maminka, která byla 15 let s tátou Jaroslavem Š. …on se jí pomstil tím, že jí zabil otce, dědu…,“ stálo v něm.

Znal se s vrahem?
Jaroslavu Š. pomohla DNA, která se našla za nehty oběti. Nebyla jeho, komu patří, se ale zjistit nepodařilo, nebyla v databázi. Ztotožnit se ji povedlo až nyní. Jak se její majitel, nový podezřelý, do databáze dostal, policisté neřekli. Díky tomu byl ale Jaroslav Š. propuštěn na svobodu. Jeho stíhání přesto dál pokračuje. Vyšetřovatelé zjišťují, zda se s novým podezřelým znal.

Bodal, pak chtěl iniciovat výbuch
Ladislava L. ubodal vrah loni v únoru v jeho bytě v panelovém domě v ústeckých Doběticích. Zasadil mu 30 ran nožem. Stopy chtěl zahladit výbuchem, kde kterému naštěstí nedošlo.

Autor: 

Přečtěte si
jarypadlo
21. 12. 2014 • 09:00

Podobným způsobem se likvidují slušní lidé.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.