Policisté varují: Takhle se okrádá na dálnici D1 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Policisté varují: Takhle se okrádá na dálnici D1

Na dálnicích si dávejte pozor i na zloděje!
Na dálnicích si dávejte pozor i na zloděje! (PČR)

Zlodějské gangy na dálnici D1 jsou nepředstavitelně drzé a nebezpečné! V zaparkovaném kamionu dokáží připravit o vše spící šoféry, či zablokovat centrální uzamykání osobáků a vykrást je tak, že postiženým nedá pojišťovna ani kačku. Takhle je policisté dělí.

Vykradači kamionů – umí »vybílit« kabinu kamionu, aniž by odpočívajícího šoféra vzbudili. Řidiče často přes klimatizaci uspí narkotizační látkou.
Vykradače osobáků – jsou schopni vyrušit centrální zamykání vozidla, aniž by si toho jeho majitel odcházející se občerstvit na benzinku všiml. Okradení pak mají problém s pojišťovnami, zloději zámek vozidla nepřekonali násilím!
Píchači – na parkovišti tenkým hrotem probodnou řidiči pneumatiku. Pak za vozidlem jedou a při zjištění defektu nabízejí pomoc. Jeden na oko pomáhá, druhý nic netušící motoristy okrádá.

Víte, že…
…zloději pocházejí většinou ze zemí bývalého Sovětského svazu či Jugoslávie?

Kamioňák Pavel Tomeček z Brna: Při každé cestě mě oberou!
Řidič kamionu Pavel Tomeček z Brna kroutí volantem už desátý rok. „Mám tu ve dveřích ocelovou závoru, kterou teď začal výrobce dodávat do kabin, aby se na vás zloději ve spánku nedostali,“ říká a dodává: „Uvnitř kabiny jsme nyní v relativním bezpečí, ale kdykoli jedu do Itálie a zamknu auto někde na parkovišti a odejdu, pokaždé mě stejně vykradou.“ Jeho kolegové na starších typech kamionů dveře spojují na noc kurtem. Za to ale v Německu řidiče pokutují, kdyby došlo v kabině k požáru, nestačili by utéct.

Autor:  čad

Přečtěte si
prroud
24. 12. 2014 • 11:40

Kdyz pokutujou,meli by teda chranit,mameluci pobooochaniii!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.